Triangle 1 Created with Sketch. Izdavanje Triangle 1 Created with Sketch. 290€ - Stanovi
27 1 Soba 1 Kupatilo

IZDAJE SE GARSONJERA U BLIZINI FAKULTETA

Lokacija

GarsonjeraOva nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji,naročito ako ste student ili vam odgovoara ovaj dio grada. Ovo je inače jedan od najljepših djelova grada, veoma urban. Blizina fakulteta Ekonomskog i Pravnog je čini veoma atraktivnom. Tu se takodje nalaze i sudovi a centar grada je na 5 minuta pješaka.

Opis unutrašnjosti

GarsonjeraUnutrašnji prostor je kompletno renoviran i spreman za useljenje. Dizajn interijera je radila naša poznata arhitektica. Sklad boja je smirujući kada govorimo o dnevnom boravku i dijelu za odmor, dok drugi dio, kuhinja i kupatilo pozivaju na aktivnost. Keramičke pločice sa dozom orijenta vas pozivaju na istraživanje i daju prostoru jedan kontrasta koji je veom lijepo uklopljen. Stan je opremljen sa svom opremom, a prostor je toliko funkcionalno osmišljen da nećete osjetiti da se radi o garsonjeri, zapravo ovo je jednosoban stan jer ima i posebno odvojen francuski ležaj.

Uslovi

GarsonjeraIzdaje se na period od godinu dana i predstavlja dobru priliku za one kojima je radni i životni prostor bitan. Naša Agencija će vam izaći u susret ukoliko želite da zakupite ovu nekretninu.

 

Note

Slične nekretnine