Triangle 1 Created with Sketch. Prodaja Triangle 1 Created with Sketch. 102,000€ - Stanovi
83 2 Soba 2 Kupatila

Dvosoban stan u centru – Investicija koja će dobijati na vrijednosti

Lokacija

Centar grada je trenutno značajno podcijenjena zona grada. Medjutim na pomolu je jedan važan ugovor o kojem smo imali prilike čitati iz dnevne štampe. Radi se o izgradnji velikog tržnog centra na mjestu sadašnjeg “ Beka „. Prostor koji je definitivno zastareo ali koji ima odličnu infrastrukturu da podrži moderne projekte. Ono što jedino fali centru grada jeste jedan takav prostor i naravno parking mjesta. Buduća gradjevina bi mogla da razriješi ove prebleme. Prilazi su odlični, ima dovoljno restorana, prostora za šetnju a sve se više gradi i hotela. Jedan takav primjer je i novosagradjeni hotel „Hilton„. Ovaj dio grada po našoj procjeni će doživjeti procvat u skorijoj budućnosti u svakom smislu.

Stan koji vam predstavljamo se nalazi do hotela „Hilton“. Lokacija izvanredna.  Zgrada u kojoj se ova nekretnina nalazi nije visoko spratna i u odličnom je stanju. Ulazi su osvježeni i uredno se održavaju. Može se prići sa dvorišne ali i sa ulične strane. Pošto se stan nalazi po sredini zgrade, jako je topao a možda i iz razloga jer se pruža u smjeru istok-zapad tako da će uvijek biti puno svjetla.

Unutrašnjost

Trenutno se stan koristi kao kancelarijski prostor, koji je veoma moderno opremljen i posjeduje onu poslovnu eleganciju. Oprmljen je i modernom telefnoskom i internet centralom, kako bi sve kancelarije bile povezane u jednu mrežu – tj. informacioni sistem. Uglavnom ovo je dvosoban stan koji sadrži dvije spavaće sobe, dnevnu, hosnik , toalet, kupatilo i kuhinju. Postoji mogućnost i prilagodjavanja unutrašnjih prostorija pod uslovom da se ne diraju potporni zidovi.

Stan ima dvije lijepe terase sa istočne i sa zapadne strane. Iako je ulica blizu uopšte se ne čuje buka zato što je spoljna bravarija u dobrom stanju a čine je dupla vrata i prozori. Ovaj predivni prostor posjeduje i centralno grijanje u svim prostorijama, kao i dvije klime. Inače ovo je stara gradnja koja je veoma dobro izolovana pa vam neće trebati mnogo energije za grijanje i hladjenje.

Podovi su od kvalitetnog parketa kojem svakako treba hoblovanje i lakiranje da ovaj prostor dobije sjaja. Zidovi su odlično uradjeni, ravni tako da je potrebno samo krečenje. U cijelom stanu je uradjeno renoviranje slabe i jake struje.

Mi ovaj stan vidimo kao odličnu investiciju ako želite stanovati ovdje ili pak organizovati ovaj prostor za izdavanje, a možete nastaviti i tradiciju korišćenja ili izdavanja ovog prostora za kancelarije.

Uslovi

Naša agencija je dobila pravao zastupanja u ovoj prodaje pa ćemo vam rado izaći u susret i pokazati ovu nekretninu i predočiti sve prednosti i mane. Pisco Real Estate je agencija koja će uvijek biti profesionalna i objektivna u procjeni i savjetima. Ako Vam se svidio naš rad a i vi imate potrebu da oglasitie vašu nekretninu možete to uraditi na krajnje jednostavan način PONUDITE

Note

Slične nekretnine