ULCINJSKA
Triangle 1 Created with Sketch. Izdavanje Triangle 1 Created with Sketch. 800€ - Stanovi
90 2 Soba 2 Kupatila 1 Garaža

Stilski namješten dvosoban stan – Gorica C

Stilski namješten dvosoban stanLokacija

Stan se nalazi na veoma prestižnoj lokaciji Gorica C. To je šumoviti, uzdignuti dio grada sa kojeg se pruža lijep pogled na grad. Gradski centar je na 5 minuta pješaka. Ovo je takodje poznata lokacija po mnogobrojnim ambasadama i stranim predstavništvima što nam govori da je ovo jedna jako sigurna i mirna lokacija. Stan se nalazi na prvom spratu, a ispred zgrade ima obezbijedjen privatni parking za stanare. Obezbijedjen je dodatno rampom. Stan je okerenut u smjeru jugo-istok i lijepo je osvijetljen. Zgrada je nova, dobro uradjena.

Stilski namješten dvosoban stanUnutrašnjost

Od prostorija kojima stan raspolaže su dvije spavaće sobe, ogromna dnevna, trpezarija, kuhinja, kupatilo i toalet kao i zastakljene terase. Spavaćih soba ima dvije koje su ujedno i veoma prostrane. Ležeran i retro stil koji prevladava u ovom stanu, čine da se osjećate veoma ugodno. Sav namještaj je od punog drveta, veoma kvalitetan i udoban. Prostorije su velike tako da se osjeća puni komfor. Kuhinja je takodje od punog drveta a opremljena je sa svim elementima koji su nekorišteni. Stan posjeduje svu opremu za ugodan boravak.

Stilski namješten dvosoban stanNapomene

Stan se izdaje na period od godinu dana, a za duži boravak postoji i mogućnost neposrednog dogovora. Za sve zainteresovane koji žele pogledati stan obratite nam se a mi ćemo Vam rado izaći u susret. Agencija je uradila fotografije ove nekretnine sa profesionalnom opremom. Ukoliko i vi želite da vam na sličan način prezentujemo nekretninu obratite nam se putem maila, ili naše kontakt forme. Pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko samo želite fotografije, video ili snimanje dronom kliknite OVDJE.

Note

Slične nekretnine