Triangle 1 Created with Sketch. Izdavanje Triangle 1 Created with Sketch. 550€ - Stanovi
55 2 Soba 1 Kupatilo

Stan za izdavanje u novogradnji kompletno opremljen u zgradi “ Vila Serdar“

Lokacija

Dvosoban Stan u NovogradnjiZgrada u kojoj se nalazi ova vrijedna nekretnina je izgradjena ove godine. Planirana je kao objekat za stanovanje iznad prosjeka i zapravo to i jeste. Smještena u ulici Crnogorskih Serdara koja i dan danas važi za mirnu i elitnu, zgrada je uradjena po najsavremenijim standardima. Materijali koji su ugradjeni su veoma dobrog kvaliteta. To se može lako primijetiti od samih ulaznih vrata, koja su sigurnosna, sa video nadzorom. Ulazi se održavanju a moderni lift je takodje u besprekornom stanju. Zgrada nije velike spratnosti pa ćete uvijek imati intimu i komfor. Parking je uradjen ispred zgrade i besplatan je a rekli bi da ga ima dovoljno. Demit fasada je takodje uradjena za dodatnu izolaciju i komfor.

Interijer

Dvosoban Stan u NovogradnjiKao što možete vidjeti na našim profesionalnim fotografijama koje za naše klijente radimo besplatno, stan je opreman sa paznjom i ukusom. Svi materijali i oprema su brendirani i ucinice da se osjecate veoma opusteno. Nema ulaznog hola nego se direktno ulazi u dio izmedju dnevne sobe i prostorija za odmor. Indirektno osvetljenje iza spustenih plafona vas nece remetiti ali ce uciniti da se osjecate ugodno. Tople zemljane boje koje su koristene za opremanje daju ovom prostoru ujedno lezernost i energiju u isto vrijeme.

Dvosoban Stan u NovogradnjiKuhinjski prostor je pregradjen sa velikim stilizovanim sankom, pored kojeg se prolazi prema prostorijama za odmor i kupatilu. Kupatilo je uradjeno da se osjećate potpuno intimno, nema napadnih boja pa ce topli tus prijati jos vise. U produzetku su dvije spavace sobe sa velikim plakarima. Podovi su drveni i uz ostale boje daju jos vise topline ovom prostoru. Ovaj prostor nas je odusevio stilom i ukusom i nasa je preporuka.

Uslovi izdavanja

Ova nekretnina se izdaje na period od minimum godinu dana. Naša agencija je dobila pravo da ponudi ovu nekretninu. Postoje agencije za nekretnine i Pisco Real Estate – uvijek drugaciji.

Note

Slične nekretnine