Triangle 1 Created with Sketch. Izdavanje Triangle 1 Created with Sketch. 650€ - Stanovi
110 3 Soba 2 Kupatila

Izdavanje – dupleks stan od 110m2 u dijelu grada preko „Morače“

Lokacija

https://www.piscorealestate.com/nekretnina/preko-morace/Stan se nalazi na veoma poželjnoj lokaciji u dijelu grada preko “ Morače“. Tu se mogu naći sve važnije institucije, počevši od osnovne škole, vrtića, fakulteta, do državnih institucija. Ovaj dio grada je veoma urban, a do ostalih važnijih djelova se stiže za manje od 5 minuta. Iz tog razloga ćete uštedjeti na prevozu i vremenu. Stan se nalazi u novogradnji koji ima zasebno dvorište, parking i potpunu intimu. U ovoj mini zgradi ima svega četiri stana.

Unutrašnjost nekretnine

https://www.piscorealestate.com/nekretnina/preko-morace/Ova nekretnina predstavlja dobar primjer kako treba koristiti prirodnu svjetlost za osvetljenje. Veliki otvori propustaju dnevnu svjetlost i zagrijavaju prostorije. Stan je koncipiran na dva nivoa, donji za dnevne aktivnosti a gornji za odmor. Velika dnevna soba iz koje se vidi galerija gornjeg nivoa djeluje impozantno, pa ćete se osjećati veoma opušteno u ovom velikom prostoru. Namještaj je jako kvalitetan bez znakova upotrebe. Stan je u potpunosti opremljen, pa za život treba samo platiti mjesečne troškove i rentu.

https://www.piscorealestate.com/nekretnina/preko-morace/Profesionalne fotografije ovog stana je radila naša agencija a ako i vi imate za ponuditi nekretninu za prodaju ili izdavanje, uradićemo i za vas  sličnu prezentaciju uz plaćeno oglašavanje. KONTAKT

Uslovi izdavanja

Ova nekretnina se izdaje na period od godinu dana, a za duže postoji mogućnosti i dogovora u smislu korigovanja cijene.Pisco Real Estate agencija će se potruditi da bude valjan posrednik u ovom odnosu zakupca i zakupodavca, stoga nas za sve dodatne informacije pozovite.

Note

Slične nekretnine