Triangle 1 Created with Sketch. Prodaja Triangle 1 Created with Sketch. 66,000€ - Stanovi
69 2 Soba 1 Kupatilo

Dvosoban stan na lokaciji koja je uvijek tražena

Lokacija

nekretnine crna goraZgrada se nalazi na veoma traženoj lokaciji preko Morače u blizini škole “ Maksim Gorki“. Zgrada je starija ali veoma dobro održana, nema lifta ali pošto nije velike spratnosti ta činjenica postaje gotovo zanemarljiva. Parking postoji  sa obije strane zgrade. Stan ima odličnu spratnost. Nećemo napominjati posebno pogodnosti ove lokacije pošto je ovo jedna od najtraženijih. Spoljašnjost zgarde je takodje dobra. Malo uži ulaz neće nikog pokolebati da se odluči za ovu nekretninu.

Unutrašnjost

nekretnine crna goraBoraveći u ovom prostoru stekli smo utisak jednog veoma funkcionalnog prostora, gdje su prostorije veoma pametno rasporedjene. I pored kabastog namještaja ima sasvim dovoljno prostora za svakodnevne aktivnosti. Ulazni hol je čvorište iz kojeg se stiže do ostalih prostorija. Lijevo je dnevna soba sa dijelom odvojene trpezarije, a kuhinja u produžetku je potpuno odvojena i dovoljno prostrana za sve kuhinjske elemente.  Veliki trpezarijeski sto se lijepo smjestio  ispod velikog otvora koji daje više nego dovoljno svjetlosti. Ima dovoljno mjesta da se udobno smjesti 6 osoba, za nuždu i više. Dnevna soba je taman dovoljna da se uklopi neki moderan funkcionalan namještaj,  a da se ne osjećate tjeskobno nego naprotiv. I u ovom dijelu je veliki prozorski otvor koji gleda na istok. Inače je stan okrenut u smjeru istok-zapad. Iz dnevene sobe se izlazi na terasu koja je duguljasta ali dovoljne širine da se mogu smjestiti sto i stolice.

nekretnine crna goraNa drugom kraju se nalaze kupatilo koje je nekih 4-5 m2 i dvije spavaće sobe koje su takodje povezane terasom samo prema zapadu. Svjetlosti u izobilju a pogled je na prelijepi red drvoreda . Veoma prozračno i mirno je sa zapadne strane. Sobe su funkcionalnog oblika tako da se može smjestiti udoban ležaj sa velikim ormarom. U jednoj od soba staje i radni sto sasvim komotno,

Podovi su od kvalitetnog parketa, kojemu samo trebe osvježenje. Što se tiče ostalog potrebno je ozbiljnije renoviranje iako nema nigdje naznaka vlage ili bilo kakve mane. Ono što ga preporučuje za renoviranje su stara oprema, unutrašnja vrata, zidovi koje je potrebno gletovati i srediti, Vanjska bravarija je dupla drvena i ona sigurno dobro radi svoj posao, ali zbog estetike i ostalog prostor potrebna je zamjena. Po našoj procjeni, ulaganje od 10 000 eura bi ovaj stan dovelo do nivoajedne zaista lijepe nekretnine koja će uvijek biti utrživa.

Uslovi

nekretnine crna goraProdaje se za gotovinu a svim zainteresovanim licima naša agencija će rado izaći u susret i prezentovati ovu nekretninu. Ako kojim slučajem i vi koji čitate ovo štivo imate potrebu da prodate nekretninu to možete uraditi preko naše agencije veoma jednostavno PONUDITE

 

Note

Slične nekretnine