Triangle 1 Created with Sketch. Izdavanje Triangle 1 Created with Sketch. 1,000€ - Stanovi
170 3 Soba 3 Kupatila

Nekretnine Podgorica – Trosoban Lux Stan od 170m2 ul. Atinska Gorica C

Lokacija

Stan se nalazi u diplomatskom naselju i važi za elitan, miran i siguran kraj. Kompletno ovo područje je pod nadzorom, pa stoga ako želite mir i sigurnost ovo je definitivno mjesto za vas. Blizina gradskog centra je na 5min pješaka, tako a do ostalih djelova grada se takodje lako stiže. Stan se nalazi u modernoj zgradi male spratnosti, sa obezbijedjenim parkingom. Video nadzor, i higijena ulazu su besprekorni.

Unutrašnjost

Površina od 170m2 dovoljno govori da se radi o izuzetnom luksuzu i komforu. Spavaće sobe su lijepe i prostrane, od kojih velika bračna soba ima i svoje zasebno kupatilo sa hidromasažnom kabinom. Takodje ova soba izlazi na veliku terasu koja gleda u zeleni dio ove cjeline. Tu je i nekoliko plakara, ostava koje su izvanredne za sitnice i garderobu.

Multi split sistem grijanja i hladjenja će doprinijeti da se i zimi i ljeti osjećate udobno.

Ogromna dnevna soba koja izlazi na dvije terase, i koja je cijelom dužinom otvorena djeluje osunčano i vedro. Kuhinja je takodje velika, sa svom aparaturom. Dio za trpezariju odvojen o komforan.

Uslovi izdavanja

Izdaje se na period od godinu dana ili kraće po dogovoru, a plaćanje je depozit i prva kirija. Budite slobodni da nas kontaktirate za još informacija.KONTAKT

 

Note

video
Nekretnine Podgorica – Izdavanje Stanova – Trosoban Lux Stan

Slične nekretnine