Triangle 1 Created with Sketch. Izdavanje Triangle 1 Created with Sketch. 2,000€ - Stanovi
150 3 Soba 3 Kupatila

Nekretnine Podgorica – Trosoban Lux stan izdavanje

Lokacija

nekretnine podgoricaStan se nalazi u zgradi „Nikić“ , koja važi za jednu od najboljih u Podgorici. Veoma kvalitetno zdanje sa stanovima koji odišu komforom, luksuzom i sigurnošću. Prelijep pogled na rijeku „Ribnicu“ koji se pruža sa terase ove nekretnine, doprinosi opštem pozitivnom utisku. Zgrada je napravljena prije nekoliko godina i nalazi se na 100 m od hotela „Hilton“.Ulazi su čisti, uredni takoreći besprekorni.

Unutrašnjost

nekretnine podgoricaStan je opremljen najsavremenijom opremom, počevši od multisplit sistema grijanja i hladnjenja, video nadzora, alarmnih sistema, protivpožarnih i sl. Kvadratura je 150m2 a samo dnevna soba ima 40m2. Veliki otvori propustaju više nego dovoljno svjetlosti. Stan je opreman stilski i sa ukusom, biranim materijalima i namještajem. Indirektna rasvjeta, stilizovani zidovi i podovi od hrastovog kvalitetnog parketa čine da se osjećate zaista ugodno. Kuhinja je uradjena u svijetloj nijansi i od kerrok materijala koji je izvanredan kako dizajnom tako i lakoćom čišćenja. U zadnje vrijeme se veom čečto koristi za radne površine. Namještaj je takodje potpuno nov i gotovo svaki komad je brendiran i lijepo uklopljen u ambijent.

nekretnine podgoricaOd prostorija za odmor postoje tri spavaće sobe, od kojih je jedna velika bračna i dvije manje dječje. Tu su i dva velika kupatila i jedan gostinski toalet. Velika spavaća soba ima svoje sasebno kupatilo. Iz dnevne sobe se može izaći na veliku terasu sa koje se pruža divan pogled na park, rijeku i centar grada. Boraveći u ovom prostoru možemo reći da će onaj ko odluči zakupiti ovu nekretninu uživati u punom komforu.

Uslovi izdavanja

nekretnine podgoricaIzdaje se na period od godinu dana ili duže a naša agencija će se potruditi da vam obezbijedi pristup ovoj nekretnini ako je želite pogledati. U svakom slučaju možete se najaviti putem naše forme ZAKAŽITE POSJETU ili jednostavnjo pozvati za još informacija koje ćemo vam rado pružiti. Sve fotografije ove nekretnine kao i video radila je naša agencija, jer mi marimo za kvalitet. Ako vam se dopada naš rad možete nam slati vaše nekretnine putem forme PONUDITE

Note

video
Nekretnine Podgorica  Trosoban lux  stan

Slične nekretnine