Triangle 1 Created with Sketch. Prodaja Triangle 1 Created with Sketch. 75,000€ - Stanovi
69 1 Soba 1 Kupatilo background Layer 1 9

Veliki komforan jednosoban stan na prodaju preko Morace

Lokacija-Jednosoban Stan Preko Morace

Jednosoban Stan Preko MoraceStan se nalazi u ulici Ivana Vujosevica. Ovo je jedna od najpopularnijih i najtrazenijih lokacija u gradu. Razloga zasto je to tako ima napretek. Blizina veoma popularne i pozeljne skole “ Maksim Gorki “ je svakako vazan faktor ali tu su vrtici, poznati ugostiteljski lokali, dvorac Kralja NIkole i ostalo. Takodje vazne drzavne institucije mozete doseci pjesaka sa ovog mjesta. Uglavnom jedna lokacija koja bi vam donijela puno prednosti. Puno zelenila takodje cini ovu lokaciju atraktivnom. Zgrada u kojoj se nalazi ova nekretnina je starije izvedbe ali veoma dobro ocuvana i uredna. Ulaz je cist, odrzava se, a lift primijetno dobro odrzavan.  Spratnost ove nekretnine nije velika i dobar je izbor za zivot. Spolja takodje zgrada izgleda dobro, a po rijecima vlasnika ubrzo slijedi i renoviranje fasade iako je izolacija ove gradjevine odlicna.

Unutrasnji raspored prostorija

Jednosoban Stan Preko MoraceU skladu sa gradjevniskim trendom u to vrijeme kad je pravljena ova gradjevina, ovaj stan je napravljen kao ogroman jednosoban stan. Ima cak 69m2. Zadni put je premjeren laserom i ta se kvadratura potvrdila. Takodje nije naodmet napomenuti da uz ovu nekretninu dolazi i podrum veličine 9 m2 kojem je tržišna cijena oko 3-4000 eura. Orjentisan je istok – zapad, tako da tokom cijelog dana ima puno svjetlosti. Za to su zasluzni i veliki otvori. Ima dva balkona koa ukupno cine oko 10m2. Dok smo pregledali i vrsili procjenu ove nekretnine pokusali smo da ispitamo sve mogucnosti za preuredjenje ovog stana. Stan je svakako za uredjivanje i ulaganje.

Jednosoban Stan Preko MoracePotrebna je kompletna rekonstrukcija ali posto ga dobijate po fer cijeni imate prostora i za to. Ono sto nam se posebno dopalo su ogromna dnevna soba, sa posebno odvojenim dijelom kuhinje i trpezarije. Tu prostora ne fali.

Drugi dio je za razmisljanje, jer prostora ima dosta ali je utisak da se moze napraviti jos jedna spavaca soba i dobiti dvosoban stan. U razgovoru sa vlasnikom raceno nam je da su neki vlasnici od velike spavace sobe pravili dvije. Na taj nacin je prostor iskoristen bolje. Ono sto je nama takodje bilo na umu je i da postoji mogucnost da se ostavi ovaj raspored prostorija ali da se renovira tako da se dobije jedan lux apartman za izdavanje ili zivljenje.

U svakom slucaju dobar izbor. U stanu nijesu vrsena znacajnija ulaganja ali je parket sasvim dobar, a mijenjana je i instalacija u kupatilu.

Vazna napomena je da uz ovu nekretninu dobijate i podrum koji je posebno ogradjen i ima 9m2.

Uslovi prodaje

Ova nekretnina se prodaje za gotovinu, a Agencija za nekretnine Pisco Real Estate je dobila pravo prodaje. Stoga nas kontaktirajte da bi dobili najbolju ponudu. KONTAKT

Kao agencija vam nudimo puno dobrih opcija a ako i vi imate nekretninu koju zelite procijeniti mi cemo to odraditi besplatno!Zatražite procjenu

 

 

Note

Slične nekretnine