Triangle 1 Created with Sketch. Prodaja Triangle 1 Created with Sketch. 77,000€ - Stanovi
53 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban stan od 53m2 je na prodaju

Lokacija

Rimski trg je jedan lijep prostor koji krasi velika gradska fontana, a tu je i mnoštvo popularnih ugostiteljskih lokala. Sve važnije institucije su u blizini, kao i tološka šuma ako želite rekreaciju na svježem vazduhu. Park Kralja Nikole je takodje u blizini ako želite samo prošetati. Glavni gradski bulevar prolazi upravo pored ove lokacije. U svakom slučaju ova lokacija je prestižna u svakom pogledu. Počevši od uglednih stanara koji imaju nekretnine u ovom dijelu do same pozicije zgrade. Ovo može biti dobra prilika i za one koji razmišljaju o onvestiranju u izdavanje nekretnina, jer ova lokacija postiže veoma dobru cijenu. Adekvatnim dizajnom prostora ćete sigurno dobiti dobru cijenu izdavanja.

Unutrašnjost

Stan se prodaje sa namještajem i kompletnim uredjenjem. Ova činjenica svakako nije zanemarljiva. Što se tiče unutrašnjeg prostora on je veoma funkcionalan, i reklo bi se da je lijepo iskorišten. Spavaća soba je prostrana čak i za veliki plakar koji se nalazi tamo. Dnevna soba je takodje prostrana i komotna za svakodnevne aktivnosti. Ima sasv im dovoljno mjesta i za veliki trpezarijski sto. Ono što je lijepo odradjeno je odvojenost kuhinje od dnevnog boravka. Kuhinja je dobro i sa ukusom opremljena, i ima svoju intimu. Oprema koja je ugradjnea je brendirana i veoma kvalitetna.

Garnitura u dnevnoj sobi je takodje velika i moderna tako da će vam garantovati udobnost i prijatne trenutke odmora. Podovi su u većini prostorija izuzev kuhinje i kupatila, drevnei parket, složen u stilu riblje kosti. To je provjerena klasika, jer drveni parket daje domu toplinu i teško da vremenom dosadi. Zidovi su izgletovani, i sve što je potrebno od radova što se tiče novih kupaca je krečenje, koje ne zahtijeva značajnije ulaganje. Stan ima dovoljno svjetlosti što je jako bitno.

Uslovi prodaje

Kao što smo kazali, u cijenu ulazi i namještaj, a što se tiče prodaje – keš bez kompezacija. Pisco Real Estate je agencija kojoj je povjerena prodaja stoga ćemo vam rado izaći u susret ako želite da pogledate ovu nekretninu. Uzevši u obzir kompletno stanje ovog stana, opremljenost i lokaciju smatramo da je ovo jedna fer ponuda. Ukoliko i vi imate za ponuditi neku nekretninu za prodaju rado ćemo vam izaći u susret a to možete uraditi na veoma jednostavan način PONUDITE

Note

Slične nekretnine