Triangle 1 Created with Sketch. Prodaja Triangle 1 Created with Sketch. 91,000€ - Stanovi
102 3 Soba 2 Kupatila

Trosoban stan od 105m2 koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce

Lokacija

Stan se nalazi u blizini doma “ JNA“. Lokacija koja je udaljena svega par minuta hoda od gradskog centra. Gradjevina gradjena posle zemljotresa, robustna, širokih prilaza, ulaza, kao i stambenih jedinica koje se tu nalaze. Na svakom spratu protiv-požarna zaštita, visoki svodovi, takoreći sve po standardu. Ovo je gradjevina koja je svakako bolja od mnogih u novogradnji. Ako imate dilemu, starogradnja ili novogradnja čitajte i naš blog na tu temu. Ispred zgrade i više nego dovoljno parking mjesta. U neposrednoj blizini se nalaze autobuska, željeznička stanica a i do aerodroma sa ove lokace možete stići veoma brzo. U svakom slučaju jedna komforna i kvalitetna gradjevina.

Unutrašnjost stana

Prostorije su osmišljene da zadovolje potrebe jedne višečlane porodice. Prostorije za odmor su odvojene, sa posebnim hodnikom i kupatilom .Sobe su veoma prostrane, sa puno svjetlosti, jer su i prozori po standardu, veliki. Podovi u ovim prostorijama su od bukovog parketa i daju toplinu ovom prostoru. Kupatilo je isto prostrano i ima dovoljno mjesta za bijelu tehniku i sitnice. Sa druge strane imamo kuhinju, koja je potpuno odvojena sa posebnim dijelom gdje je trpezarija. Oba prostora su prostrana, funkcionalna i veoma svijetla. Kuhinjski elementi su lijepo uklopljeni, a tu je i mala ostave za hranu. Ovaj prostor posjeduje i dodatni mali toalet za goste, tako da upotpunjuje sliku jednog velikog komfornog prostora koji može donijeti dosta uživanja budućim stanarima.

Dnevna soba je ogromna i izlazi na prelijepu terasu koja je okvirno nekih 8-10m2. Napomenucemo da je stan i renoviran. Osim nekih estetskih detalja, nije potrebno inicijalno ulaganje. U stanu je ugradjeno i centralno grijanje a tu su i klime, internet i kablovska tv. Sveukupan  utisak je da je stan podcijenjen naročito ako uzmemo u obzir trenutne tržišne prilike.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš, a naša agencija je dobila pravo zastupanja i prodaje, pa ćemo Vam rado pokazati ovu nekretninu koju toplo preporučujemo. Kontaktirajte našeg agenta,

NEKRETNINE KOJE POTRAŽUJEMO ZA POZNATE KUPCE

 

Note

Slične nekretnine