• Nekretnine-Budva
 • Nekretnine-Budva
 • Nekretnine-Budva
 • Nekretnine-Budva
 • Nekretnine-Budva
2 studio apartmana ili jedan veliki jednosobni
Prodaja 322,066€ - Garsonjera, Stanovi
60,63 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban stan sa pogledom na more i Stari grad ili 2 manja studio apartmana (2 slična sa sličnim cijenama)

Lokacija i unutrašnjost

prodaja stanova budva crna goraZgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji u blizini shopping centra TQ Plaza, u okviru velikog projekta Porto Budva. Blizina supermarketa i zelene pijace, kafea, restorana,plaže i Starog grada kao i svih važnih gradskih ustanova.  Apartmani imaju odličan investicioni potencijal, svakodnevno rentiranje , uključujući i ljetnju i zimsku sezonu Vam omogućava povrat investicije u iznosu od 10% na godišnjem nivou! Kupcima se pružaju usluge održavanja, čišćenja, upravljanja, iznajmljivanja i preprodaje. Danas je Crna Gora jedna od zemalja sa najdinamičnijim razvojem, kandidat za stupanje u Evropsku Uniju, lider na Balkanu u stranim investicijama.

prodaja stanova budva crna goraSobe: Spušteni plafoni, rasvjeta, tapete, podno grejanje, hrastov parket prve klase; Kupatilo: Sanitehnika: Villeroy&Boch (tuš kabina ili kada), mermer, prirodni granit firme «Travirtini », mozaične pločice od Murano stakla,firme «Valentino”, podno grejanje; Fasada: prirodni beli granit «Тravertini», troslojna panoramna stakla. Jednosobni apartmani imaju 60.63m2 i 61.53m2. Svaki apartman ovog tipa se sastoji od dva povezana studio apartmana sa dva ulaza, dva kupatila, dvije zone za spavanje i dve terase sa centralnim pogledom na more i  Stari grad. Svaki od stanova sa 1 spavaćom sobom može da se prepravi u 2 nezavisna studio apartmana, promene su uračunate u cenu!

Naše mišljenje

prodaja stanova budva crna goraSvidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski korišćenim materijala  i dizajnom. Takođe, lokacija je veoma primamljiva sa fenomenalnim pogledom. Stanovi se nalaze u samom srcu grada na samo 20m od mora u sklopu neverovatnog kompleksa Porto Budva. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Cene svih stanova uključuju uređenje enterijera premium klase po sistemu “ključ u ruke”! U odnosu koliko novca investirate u startu po potpisivanju ugovora, ostvarujete mogućnost većeg popusta i niže cijene!

Cijena stana:

50% po ugovoru 50% na rate – 322.066 eura / 322.294 eura
70% po ugovoru 30% na rate – 316.003 eura / 316.141 eura
90% po ugovoru 10% na rate – 310.000 eura / 310.000 eura

Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent 2 studio apartmana ili jedan veliki jednosobni

  Jednosoban stan sa pogledom na more i Stari grad ili 2 manja studio apartmana (2 slična sa sličnim cijenama) Lokacija i…
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор