• Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
Apartman 111m2 sa fenomenalnim pogledom
Prodaja 222,000€ - Stanovi
111 3 Bedrooms 3 Kupatila

Apartman 111m2 sa fenomenalnim pogledom na more

Lokacija

prodaja stanova crna gora nekretnine budvaApartmani se nalaze na izuzetnoj lokaciji u blizini glavnih institucija u Budvi.  U pitanju je kompleks na glavnom Bulevaru u Budvi na samo nekoliko metara od mora. Udaljenost od mora je nekih 100m. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi veliki broj maloprodajnih objekata, frizerskih i kozmetičkih salona, teretana, pekara, osnovna i srednja škola, kao i veliki broj kako manjih tako i većih super marketa, piljara i objekata sa brzom hranom.

Unutrašnjost

prodaja stanova crna gora nekretnine budva bečićiApartman ima 111 m2 sa prelijepim pogledom. Urađena je od najkvalitetnijih materijala. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Zgrada ima interfone i video nadzor. Svi apartmani su useljivi sa pogledom na more i grad. Hodnici su prostrani, zgrada ima dva  lifta marke Schindler. U svim apartmanima je urađeno podno grijanje, multi-split sistem klima, spušteni plagoni sa led rasvetom. U kuhinjama i hodnicima je postavljena keramika, a u sobama parketi vrhunskog kvaliteta. Svaka soba ima svoje kupatilo gdje je galanterija porcelanosa od italijanskog proizvođača. Stolarija je kombinacija drveta i aluminijuma. Ulazna vrata su Bosalova. Apartmani su izuzetno prostrani sa dosta dnevne svjetlosti. Terase su sve sa pogledom na more, ograđene staklenom ogradom i rosvajnim rukohvatima. Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski korišćenim materijala za izradu apartmana. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Apartman 111m2 sa fenomenalnim pogledom

  Apartman 111m2 sa fenomenalnim pogledom na more Lokacija Apartmani…
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор