• Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
Apartman komforan za veliku porodicu
Prodaja 208,000€ - Stanovi
104 3 Bedrooms 3 Kupatila

Apartman 104m2 veoma komforan za veliku porodicu

Lokacija

Apartmani se nalaze na izuzetnoj lokaciji u blizini glavnih institucija u Budvi.  U pitanju je kompleks na glavnom Bulevaru u Budvi na samo nekoliko metara od mora. Udaljenost od mora je nekih 100m. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi veliki broj maloprodajnih objekata, frizerskih i kozmetičkih salona, teretana, pekara, osnovna i srednja škola, kao i veliki broj kako manjih tako i većih super marketa, piljara i objekata sa brzom hranom.

Unutrašnjost

nekretnine budva prodaja crna goraApartman ima 104m2 sa prelijepim pogledom na planine i brda u Budvi. Urađena je od najkvalitetnijih materijala. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Zgrada ima interfone i video nadzor. Svi apartmani su useljivi sa pogledom na more i grad. Hodnici su prostrani, zgrada ima dva  lifta marke Schindler. U svim apartmanima je urađeno podno grijanje, multi-split sistem klima, spušteni plagoni sa led rasvetom. U kuhinjama i hodnicima je postavljena keramika, a u sobama parketi vrhunskog kvaliteta. Svaka soba ima svoje kupatilo gdje je galanterija porcelanosa od italijanskog proizvođača. Stolarija je kombinacija drveta i aluminijuma. Ulazna vrata su Bosalova. Apartmani su izuzetno prostrani sa dosta dnevne svjetlosti. Terase su sve sa pogledom na more, ograđene staklenom ogradom i rosvajnim rukohvatima. Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski korišćenim materijala za izradu apartmana. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Apartman komforan za veliku porodicu

  Apartman 104m2 veoma komforan za veliku porodicu Lokacija Apartmani se nalaze na izuzetnoj lokaciji u blizini glavnih institucija u Budvi.  U pitanju…
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор