• Kamenovo
  • Kamenovo
  • Kamenovo
  • Kamenovo
  • Kamenovo
  • Kamenovo
  • Kamenovo
  • Kamenovo
  • Kamenovo
Apartman u sklopu vile
Prodaja 390,000€ - Stanovi
145 2 Bedrooms 2 Kupatila 1 Garaža

Prodaje se namješten apartman u sklopu luksuzne vile na Kamenovu  4*

Lokacija

prodaja apartmana kamenovo crna gora luksuznoVila se nalazi na veoma luksuznoj lokaciji na Kamenovu. Budva je udaljena 5-6km, a najbliži aerodrom se nalazi u Tivtu. Kompleks se nalazi u gradu Kamenovo, na 1 km do Przna i Svetog Stefana, 6 km do Budve. Autobuska stanica 50m, do plaže Kamenovo 200m pravim putem kroz zelenu površinu. Vila je stambeni kompleks u balkanskom stilu, koji se sastoji od 8 dvoetažnih dupleksa sa privatnom površinom i bazenom. Vila se nalazi u netaknutoj zelenoj zoni plaže Kamenovo. Kompleks je dizajniran za trajni udoban život i porodični odmor. Na teritoriji postoji parking, svaki dupleks ima zaseban ulaz sa sopstvenim mini dvorištem.

Unutrašnjost

prodaja apartmana kamenovo crna gora luksuznoApartman ima poseban ulaz, ulazna terasa 30m2. Površina je 145m2 sa donjom terasom, u dvorištu se nalazi bazen sa prečišćavanjem morske soli i platforma sa ležaljkama. Prizemlje – hodnik, veliko kupatilo, dnevni boravak – kuhinja, trpezarija, dnevni boravak sa izlazom na terasu. Drugi sprat – hodnik, kupatilo, dve spavaće sobe sa svlačionicama, svaka spavaća soba ima terasu sa pogledom na more. Prodaje se potpuno namješten i opremljen. Mermerno stepenište za drugi sprat, kovanje, prirodni kamen, zaštitne roletne na prozorima, klima uređaj u svakoj sobi. Parking je uključen u cijenu.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji način je dizajniran stan, kompleks i ambijent oko kompleksa sa puno zelenila i plaža, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunskim i kvalitetnim materijalima prema modernim standardima. Ono što je veoma interesantno kod ovog apartmana jeste što se nalazi u sklopu vile i što ima prelijep bazen za svačije uživanje tokom ljetnje i zimske sezone.  Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta. Spremni smo da razgovaramo o svim uslovima plaćanja, uslovima i ceni.

Slične nekretnine

Оставите одговор