Casa Al Mare
P R O D A T O - Stanovi

Casa Al Mare u luksuznom kompleksu u Bečićima

Lokacija i unutrašnjost

Rezidencija se nalazi u blizini magistrale. Ovde vlada neopisiva atmosfera mira i spokoja gdje je blaga mediteranska klima kombinovana sa svježim vazduhom koji dopire sa planina. Plaža u Bečićima i Rafailovićima je veoma prostrana, pješčana i šljunkovita stvorena za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. U blizini ima nekoliko marketa. Budva je udaljena 5-6km, a najbliži aerodrom se nalazi u Tivtu.

“Casa al Mare” Residence je luksuzni kompleks koje se gradi na samoj obali Bečicke plaze, jedne od najljepsih na Crnogorskom primorju. Samo 10 minuta od Budve. Kompleks ima zajednički veliki spoljni bazen, obezbjeđen parking prostor, aktivni alarmni-nadzorni sistem i uslugu održavanja. Na ovaj način gosti se osijećaju kao kod kuće, žive svakodnevni život na mjestu gde borave.Ovo im pomaže da se lakše uklope i osijete lokalnu kulturu i stil života. Ovi lux apartmani, pored vrhunskog dizajna i visokokvalitetnih materijala renomiranih proizvođača koji se koriste u izgradnji, nude kombinaciju hotelskog i privatnog smeštaja kako bi ste dobili najbolje od oba tipa. Smatrajte da je kupovina ovakvog stana u Apart hotel Residence odlicna poslovna investicija, jer ovaj kompleks već nudi kompletan servis i na taj način Vam omogućava brži povrat investicije kroz proces iznajmljivanja. U neposrednoj blizini možete pronaći super market, pijacu, restorane sa najboljom hranom. Udaljenost od mora je samo 30m. Idealna investicija za život i iznajmljivanje.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se način izgradnje novog kompleksa i ambijent oko kompleksa sa puno zelenila i plaža, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunskim i kvalitetnim materijalima prema modernim standardima. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš od 3.000e po m2. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор