• Dvosoban duplex - Zabjelo-6
  • Dvosoban duplex - Zabjelo
  • Dvosoban duplex - Zabjelo-8
  • Dvosoban duplex - Zabjelo-1
  • Dvosoban duplex - Zabjelo-3
  • Dvosoban duplex - Zabjelo-4
  • Dvosoban duplex - Zabjelo-5
Dvosoban duplex na Zabjelo ispod Ljubovića na izdavanje
I Z D A T O 300€ - Stanovi
80 2 Bedrooms 2 Kupatila 1 Garaža

Dvosoban duplex na Zabjelo ispod Ljubovića na izdavanje

Dvosoban duplex - ZabjeloLokacija

Stan se nalazi ispod brda „Ljubović u dvje zasebne zgrade, sa svojim velikim parkingom. Zgrade imaju dva sprata i nemaju lift jer i nije potreban za ovoliku spratnost. Uradjene su kavalitetno a od skoro se do zgrada dolazi novom ulicom od strane Zabjela ili od Codra Medice. U blizini se nalaze vrtić, osnovna škola, dječija igrališta, supermarketi, apoteka, benzinska pumpa, kao i brdo Ljubović sa mnogo rekreativnih staza.

Enterijer i dizajn

Stan je na dva nivoa, a ono što odmah zapazimo je komfor i dosta svjetlosti. Okrenut jeprema jugo – zapadu. Na nižem spratu su dnevna soba, kuhinja, kupatilo i hodnik, sa velikom terasom, a do gornjeg sprate se stiže velikim i prostranim stepenicama. Na gornjem spratu su dvije prostrane sobe, kupatilo i vešeraj. Zaista dosta prostora. Zidovi su uradjenji u špatulato tehnici, tako da su veoma zahvalni za higijenu i održavanje. Podovi su takodje dobri, kuhinja naročito. Stan je klimatizovan, ima jedan balkon. Ispred zgrade ima dovoljno parking mjesta.

Dvosoban duplex - Zabjelo

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović – Administrator