• FUll opremljena garsonjera iza Delte (2 of 8)
 • FUll opremljena garsonjera iza Delte (5 of 8)
 • FUll opremljena garsonjera iza Delte (6 of 8)
 • FUll opremljena garsonjera iza Delte (3 of 8)
 • FUll opremljena garsonjera iza Delte (4 of 8)
 • FUll opremljena garsonjera iza Delte (8 of 8)
 • FUll opremljena garsonjera iza Delte (7 of 8)
 • FUll opremljena garsonjera iza Delte (1 of 8)
Izdaje se FULL opremljena garsonjera iza Delte sa parking mjestom 32m2 Podgorica
I Z D A T O 250€ - Garsonjera
321 Garaža

Izdaje se FULL opremljena garsonjera iza Delte sa parking mjestom 32m2 Podgorica

Lokacija

Stan se nalazi u ulici Marka Radovića, tačno iza tržnih centara Delta City i City Mall. Odlična lokacija za stanovanje jer su u blizini tržni centri, kao i popularni City Kvart sa brojnim kafićima, buticima, restoranima, apotekama, knjižarama. Skoro svi fakulteti su na desetak minuta hod, dok je centar udaljen oko 3km. 

Enterijer i dizajn

Ova garsonjera od 32m2 je u potpunosti opremljena. U dnevnoj sobi ima veliku ugaonu garnituru koja se razvalači i koja ima kasetu za odlaganje stvari. S obzirom da je u pitanju garsonjera, trpezarija je velika, sa stolom i četiri stolice. U kuhinji ima apsolutno sve – Ugradni šporet sa ravnom pločom, mašina za sude, frižider i zamrzivač kao i komplet tanjira, čaša, posuđa, escajg… Ukratko, sve što je neophodno za svakodnevni život, da budući stanar ne mora da brine kako će donijeti stvari.
Kupatilo je malo ali funkcionalno. Ima tuš kabinu i manju veš mašinu. U hodniku je duboki, ugradni ormar. Stanarima se daje na korišćenje i usisivač, pegla i daska za peglanje. Stan izlazi na terasu sa pogledom na TC “Delta City”.
Stan je južno orijentisan te je u popodnevnim časovima skroz osunčan. Klimatizovan je klimom koja grije i hladi, a zgrada ima lift i interfon i besprekorno je čista. 

Stanara sleduje i jedno parking mjesto, na parkingu kod zgrade. 

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Cijena mjesečne zakupnine je 250 eura, koja uz dogovor sa vlasnikom stana može biti korigovana. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Agent Izdaje se FULL opremljena garsonjera iza Delte sa parking mjestom 32m2 Podgorica

  Izdaje se FULL opremljena garsonjera iza Delte sa parking mjestom 32m2 Podgorica Lokacija Stan…
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор

  • sr
   • en