• Prazan stan Central Point
  • Prazan stan Central Point-2
  • Prazan stan Central Point-3
  • Prazan stan Central Point-4
Izdaje se Jednosoban nenamješten stan u Central Pointu
Central Point
I Z D A T O 280€ - Stanovi
49 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se Jednosoban nenamješten stan u Central Pointu

Lokacija

Stan se nalazi u Central Pointu, naselju koje se rapidno gradi, na 1 minuta od dva tržna centra Delta Citija i City Mall-a. Na pet minuta je City kvart koji je postao drugi centar grada, sa supermarketima, kafićima, bankama, brzim hranama. Na 10 minuta hoda su skoro svi fakulteti.

Enterijer i dizajn

Ovaj jednosoban stan od 49m2 ima veliku dnevnu sobu i prostranu spavaću sobu. Pod je prekriven novim parketom. Kupatilo ima tuš kabinu dok kuhinja ima sve neophodne kuhinjske elemente a postoji mogućnost ubacivanja električnih uređaja!

Stan je neuseljavan i klimatizovan, a pogodan je kako za življenje tako i za kancelarije! Zgrada ima lift i interfon a ukoliko vam je potrebno garažno mjesto – kontaktirajte nas – pronaći ćemo najbližu garažu za vas!

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Agent Izdaje se Jednosoban nenamješten stan u Central Pointu

Izdaje se Jednosoban nenamješten stan u Central Pointu Lokacija Stan se nalazi u Central Pointu, naselju…
Saznaj više

Contact

Mapa

Slične nekretnine

Оставите одговор