• Prazan stan Profesorska zgrada kod Kernela (2 of 4)
  • Prazan stan Profesorska zgrada kod Kernela (3 of 4)
  • Prazan stan Profesorska zgrada kod Kernela (1 of 4)
  • Prazan stan Profesorska zgrada kod Kernela (4 of 4)
Izdaje se jednosoban nov stan – Central Point | Podgorica
I Z D A T O 350€ - Stanovi
49 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban nov stan – Central Point 49m2

Lokacija

Stan se nalazi u nooj gradnji u komplexu ,,Central Point“ nadomak TC ,,Delta“. Zgrada je napravljena 2020. godine i tek je useljena. Stanovi su novi kao sto je i ovaj koji vam nudimo. Lokacija ove nekretnine je odlična jer se veoma lako dolazi do svih važnijih djelova grada. U samoj blizini se nalazi veliki broj kafića, restorana, tržnih centara kao i vrtića, škola, fakulteta…U okolini zgrade dosta slobodnih parking mjesta.

Enterijer i dizajn

Ovaj stan pruža udobnosti življenja i luksuznog stanovanja primjeren evropskim metropolama. Namijenjen je onima koji žele da imaju stanove koji ispunjavaju standarde vrhunskog i jedinstvenog koncepta življenja koji podrazumijeva puno svijetla, čist vazduh, udobnost, prilaznu dostupnost. Pažljivo birana keramika vrhunskog kvaliteta i dizajna, sanitarije, podovi, boje zidnih površina, spoljašnja i unutrašnja bravarija su dio enterijera stana, kao i arhitektonski uređena i stilizovana terasa.Prostor dnevnog boravka ispunjen novim namještajem na koji se nadovezuje kuhinja sa najsavremenijom opremom, tu je i jedna spavaća soba sa udobnim i velikim bračnim krevetom. Stan sadrži jedno kupatilo.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na duži period po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović – Administrator