• nekretnine crna gora (2 of 4)
  • nekretnine crna gora (3 of 4)
  • nekretnine crna gora (4 of 4)
  • jednosoban stan kod crvenog krsta
Izdaje se jednosoban stan 55m2 Preko Morače Podgorica
I Z D A T O 260€ - Stanovi
55 1 Soba

blankIzdaje se jednosoban stan 55m2 Preko Morače Podgorica

Lokacija

Stan se nalazi Preko Morače, kod visećeg mosta i preko puta Crvenog Krsta. Ovo je jedna od najtraženijih lokacija u gradu jer se za manje od 10 minuta hoda stiže do samog centra grada i Hercegovačke ulice. U blizini se nalaze supermarketi, pošta, banke, frizerski saloni. Ovaj stan je posebno dobar za studente jer su Pravni, Ekonomski fakultet i Fakultet političkih naukana pet minuta hoda od stana.

blankEnterijer i dizajn

Ovaj jednosoban stan od 55m2 je u potpunosti renoviran, ima veliku dnevnu sobu sa dvosjedom i foteljom i velikom komodom sa Tv-om. Kuhinja je u potpunosti opremljena sa svim neophodnim kuhinjskim elementima i uređajima dok spavaća soba ima veliki bračni krevet i ormare. Stan ima dva balkona, jedan sa pogledom na bulevar a drugi sa pogledom na dvorište.

blankUslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Karakteristike

Agent Izdaje se jednosoban stan 55m2 Preko Morače Podgorica

Izdaje se jednosoban stan 55m2 Preko Morače Podgorica Lokacija Stan se nalazi Preko Morače,…
Saznaj više

Contact

Slične nekretnine

Оставите одговор