• nekretnine crna gora-6191
  • nekretnine crna gora-6193
  • nekretnine crna gora-6203
  • nekretnine crna gora-6200
  • nekretnine crna gora-6198
Izdaje se jednosoban stan Preko Morače kod škole Sutjeska 40m2
I Z D A T O 250€ - Stanovi
45 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban stan Preko Morače kod škole Sutjeska 40m2

Lokacija

Stan je na odličnoj lokaciji iza škole Sutjeska u zgradi novije gradnje koja je obložena demit fasadom. Stan se nalazi na prizemlju i u okolini ima i marketa, MUP, fakulteti, vrtić, dosta banaka, pošti … Takođe imate i parking mjesto tako da ne brinete o tome.

Enterijer i dizajn

Stan je lijepo opremljen  ima veliku dnevnu sobu sa prelepom garniturom, a tu je i trpezarijski sto sa stolicama ko i kuhinja koja je u posjeduje sve kuhinjske elemelente. Ujedno spavaća soba je prelijepo opremljena sa velikim bračnim krevetom i ormanom za stvari, a na samom kraju je tu i kupatilo koje ima apsolutno sve. Moramo napomenuti da stan ima 4 terasice koje su manje ali dovoljne da izađete i popijete kafu.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović – Administrator