• Jednosoban Dalmatinska (1 of 5)
  • Jednosoban Dalmatinska (2 of 5)
  • Jednosoban Dalmatinska (3 of 5)
  • Jednosoban Dalmatinska (5 of 5)
  • Jednosoban Dalmatinska (4 of 5)
Izdaje se jednosoban stan u Dalmatinskoj ulici 45m2
Далматинска, Podgorica, Podgorica Capital City, 81000, Montenegro
I Z D A T O 600€ - Stanovi
45 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban stan u Dalmatinskoj ulici 45m2

Lokacija

Stan se nalazi u manjoj zgradi u Dalmatinskoj ulici na samo nekoliko minuta hoda od Bloka 9 i Tološke šume. Zgrada je u potpunosti novije građe. Mjesto je izuzetno mirno i tiho iako je veoma blizu gradskih dešavanja. Blizu je i veliki supermarket Laković pa je i trgovina time olakšana. Idealna je opcija za porodicni zivot ali i studentski jer su blizu i skoro svi fakulteti. Zgrada posjeduje i svoj privatni parking sto je takođe prednost.

Enterijer i dizajn

Odličnog je prostornog rasporeda pa je svaki kutak stana veoma funkcionalan. U dnevnoj sobi su ugaona garnitura i TV a kuhinja je u potpunosti nova sa svim portebnim kuhinjskim aparatima. Stan je klimatizovan, u hodniku se nalazi veliki garderober kao i u spavaćoj sobi tako da ima dosta prostora za odlaganje stvari. U kupatilu su postavljeni tuš kabina i veš mašina.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana, a po zahtevu vlasnika potrebno je dati depozit, i postoji  varijanta ako klijent želi da plati godinu unaprijed da cijena koriguje. Ukoliko Vam se svidjela ova nekretnina, kontaktirajte nas za više informacija, i zakažite svoj termin za obilazak ovog stana.

Karakteristike

Mapa

Agent Milan Pavličić – agent za nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan  Pavličić Milan je veoma ekspeditivan, predusretljiv i precizan i neće gubiti vaše vrijeme. Zatražite sve informacije i dobićete ih u…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan Pavličić – agent za nekretnine