• Jednosoban stan Ruske Kule-2
  • Jednosoban stan Ruske Kule-3
  • Jednosoban stan Ruske Kule-4
  • Jednosoban stan Ruske Kule-5
  • Jednosoban stan Ruske Kule-6
  • Jednosoban stan Ruske Kule-7
Izdaje se Jednosoban stan u Ruskoj kuli Blok 6
Djoka Mirasevica
I Z D A T O 270€ - Stanovi
1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se Jednosoban stan u Ruskoj kuli Blok 6

Lokacija

Stan se se nalazi u bloku 6, u tzv. Ruskim kulama. Mirna lokacija za življenje, a u blizini su supermarketi, dvije osnovne škole,  vrtići, kafići, doktorske ordinacije, tržni centar Bazar, kao i Tološka šuma za šetnju i rekreaciju. Od strogog centra grada je udaljen 2,5km.

Enterijer i dizajn

Ovaj jednosoban stan ima prostranu dnevnu sobu, sa ugaonom garniturom i komodom sa TV-om. Povezana je sa trpezarijom koja ima sto i dvije stolice i malom ali veoma funkcionalnom kuhinjom koja je u potpunosti opremljena svim neophodnim elementima i uređajima. U spavaćoj sobi su veliki francuski krevet i duboki garderober. Kupatilo ima veš mašinu i kadu.

Stan je klimatizovan, ima interfon i izlazi na jednu terasu. Zgrada ima lift, a ispred ima dosta parking mjesta. 

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Mapa

Agent Tatjana Cupara- Administrator

Administrator

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Administrator

Tatjana Cupara- Administrator