• nekretnine crna gora-105618
  • nekretnine crna gora-105518
  • nekretnine crna gora-1
  • nekretnine crna gora-1-2
  • nekretnine crna gora-105937
Izdaje se jednosoban stan u zgradi Lovćen Invest pored MUP-a 50m2
I Z D A T O 320€ - Stanovi
50 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban lijepo opremljen stan u zgradi Lovćen Invest pored MUP-a 50m2

Lokacija

Stan je na izuzetno dobroj lokaciji Preko Morače, u zgradi novije gradnje koja je obložena demit fasadom. U okolini imate srednje škole, osnovne škole, vrtiće, mnoštvo banaka, pošti, marketa, brze hrane, mesara …

Enterijer i dizajn

Stan je lijepo opremljen poseduje veliku dnevnu sobu koja ima izuzetno veliki prostor i jako je komforna, tu je lijep nameštaj kao i plazma televizor i tpezarijski sto sa stolicama. Kuhinja je odvojena i u potpunosti nova sa svim kuhinjskim elementima i uređajima. Takođe tu je i balkon koji je izuzetno veliki i prostran, a spavaća soba je lijepo nameštena sa bračnim krevetom i ormanom i na samom kraju je tu i kupatilo koje ima apsolutno sve.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović – Administrator