• Garsonjera preko puta Djecije Bolnice
  • Garsonjera preko puta Djecije Bolnice-2
  • Garsonjera preko puta Djecije Bolnice-3
  • Garsonjera preko puta Djecije Bolnice-4
  • Garsonjera preko puta Djecije Bolnice-5
IZDAJE SE Lijepo namještena garsonjera preko puta Dječije Bolnice
I Z D A T O 180€ - Garsonjera
22 1 Kupatilo

IZDAJE SE Lijepo namještena garsonjera preko puta Dječije Bolnice

Lokacija

Garsonjera se nalazi na četvrtom spratu zgrade preko puta Dječije bolnice. Na pet minuta su dva tržna centra – Delta City i City Mall, City kvart sa mnogo kafića, banki, butika, kao i Atlas Capital i Klinički centar, dok su fakulteti udaljeni 15 minuta hoda. Odlična lokacija za življenje jer u ulici imate i supermarket i teretanu, školu engleskog jezika i auto školu.

Enterijer i dizajn

Ova garsonjera od 22m2 je jako lijepo uređena, sa dva ležaja u dnevnoj sobi, koji se razvlače. Tu su i komoda sa TV-om i ormar. Kuhinja je od dnevne sobe odvojena šankom. Kupatilo ima tuš kabinu kao i mašina za pranje i sušenje veša jer stan nema balkon.

Zgrada ima interfon i lift a stan je klimatizovan!

Uslovi izdavanja

Garsonjera se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Agent Tatjana Cupara- Administrator

Administrator

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Administrator

Tatjana Cupara- Administrator