• saf (1 of 1)
Izdaje se lijepo opremljen dvosoban stan kod Vezirovog mosta 63m2 + Parking Mjesto
I Z D A T O 1€ - Stanovi
63 2 Bedrooms 2 Kupatila 1 Garaža 2019 Godina izgradnje

Izdaje se lijepo opremljen dvosoban stan kod Vezirovog mosta 63m2 + Parking Mjesto

Lokacija

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u ulici Vaka Đurovića, u zgradi Eurozoksa. Odmah pored je Gimnazija, a na 10 minuta hoda je strogi centar grada, kao i Pravni, Ekonomski fakultet i Fakultet političkih nauka. Mirna lokacija za život!

Enterijer i dizajn

Ovaj dvosoban stan od 63m2 ima veliku dnevnu sobu sa dvosjedom, trosjedom i foteljom, komodom sa TV-om spojenu sa trpezarijom. Velika kuhinja je u potpunosti opremljena svim neophodnim elementima i uređajima. U jednoj spavaćoj sobi je veliki francuski krevet i garderober, a u drugoj su dva kreveta samca i ormar. Stan ima i toalet i kupatilo, kao i terasu i klimatizovan je. Zgrada ima lift i interfon, a budući stanar ima pravo na jedno parking mjesto. 

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana na zahtjev vlasnika, depozir je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

 

Agent Tatjana Cupara- Administrator

Administrator

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Administrator

Tatjana Cupara- Administrator