• DSCN0220
  • DSCN0222-2
  • DSCN0223-2
  • DSCN0224-2
  • DSCN0225
  • DSCN0227
Izdaje se luksuzno namješten stan u City kvartu 51m2 | Podgorica
Radoja Dakića, Kruševac, Podgorica, Podgorica Capital City, 81101, Montenegro
I Z D A T O 600€ - Stanovi
51 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se luksuzno namješten stan u City kvartu 51m2

Lokacija

Stan se nalazi u zgradi na atraktivnoj lokaciji u City kvartu, u neposrednoj blizini velikog Voli Supermarketa, kao i velikog broja kafića, prodavnica i restorana. Na samo nekoliko minuta šetnje su i dva tržna centra Delta City i City Mall. Raznolikost sadržaja u okruženju čine ovaj stan idealnim mjestom za stanovanje i svakodnevne potrebe, bilo da ste mladi par ili porodica sa djecom. Zgrada posjeduje lift.

Enterijer i dizajn

Iako jednosoban, ovaj stan je veoma funkcionalan i prostran, lijepo opremljen i komforan. Dnevna soba ima nov namještaj, i dekorisana je sa mnogo finih detalja. U nastavku je trpezarija sa stolom i stolicama koji su pozicionirani pored balkonskih vrata, koja doprinose da dnevni boravak i trpezarija imaju dovoljno svijetlosti. Kuhinjski elementi su prelijepog dizajna, svijetlih tonova, i sa ugradnim kuhinjskim aparatima. Spavaća soba opremljena je velikim bračnim krevetom i ormanom, i ima prostora za još neki komad namještaja, kao na primjer krevet za dijete. Kupatilo je opremljeno finim sanitarijama, ima tuš kabinu i prostor za skladištenje u vidu kupatilskog ormana. Stan je klimatizovan, posjeduje TV uređaj, i potpuno je funkcionalan.

Posebna napomena: Stan je useljiv od ponedeljka, 6.decembra. Postojeća veš mašina biće zamijenjena potpuno novom, kao i dušek u spavaćoj sobi. 

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na period od minimum godinu dana, na zahtjev vlasnika. Ukoliko Vam se svidjela ova nekretnina, kontaktirajte nas za više informacija.

Mapa

Agent Jelena Jokanović – Agent za nekretnine

Agent za nekretnine

Jelena je veoma strpljiva i staložena da sasluša vaše zahtjeve i najbolje će vam odgovoriti na vaše nedoumice oko prodaje…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Agent za nekretnine

Jelena Jokanović – Agent za nekretnine