• Dvosoban master kvart 850e (8 of 9)
  • Dvosoban master kvart 850e (4 of 9)
  • Dvosoban master kvart 850e (7 of 9)
  • Dvosoban master kvart 850e (5 of 9)
  • Dvosoban master kvart 850e (1 of 9)
  • Dvosoban master kvart 850e (2 of 9)
  • Dvosoban master kvart 850e (3 of 9)
Izdaje se lux dvosoban stan u Master kvartu 70m2
Студентска, Крушевац, Podgorica, Podgorica Capital City, 81103, Montenegro
I Z D A T O 950€ - Stanovi
69 2 Bedrooms 1 Kupatilo

Izdaje se lux dvosoban stan u Master kvartu 70m2

Lokacija

Stan se nalazi u Master kvartu, prekoputa dva tržna centra- City Mall i Delta City. Blizina City kvarta, velikog broja kafića, restorana, i prodavnica čini ovu lokaciju atraktivnom jer zadovoljava sve svakodnevne potrebe. Na nekoliko minuta šetnje Bulevarom nalazi se i Univerzitetski park sa zelenim površinama i velikim platoom koji je pogodan za druženje sa porodicom i djecom. U neposrednoj blizini su veliki Voli supermarket, benzinska pumpa, KBC, a i do centra grada se brzo stiže.

Enterijer i dizajn

Stan je namješten, prostran, komforan, sa lijepo raspoređenim prostorijama, ovaj stan je pravi izbor ukoliko volite moderni dizajn. Dnevna soba je opremljena lijepom, novom garniturom, finim dekorativnim detaljima, i ima izlaz na balkon što omogućava mnogo prirodne svijetlosti u ovoj prostoriji.  U nastavku je trpezarijski dio sa modernim stolom i stolicama, a iz kojeg se nastavlja kuhinja. Opremljena je novim, modernim kuhinjskim elementima lijepog dizajna i visoke tehnologije, što će pripremanje obroka za porodicu i prijatelje učiniti lakim i jednostavnim. Podovi, stolarija, bravarija, pločice, i svi uređaji u stanu su novi i visokog kvaliteta. Sve je dizajnirano i uklopljeno sa ukusom.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana, na zahtjev vlasnika. Ukoliko Vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Mapa

Agent Milan Pavličić – agent za nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan  Pavličić Milan je veoma ekspeditivan, predusretljiv i precizan i neće gubiti vaše vrijeme. Zatražite sve informacije i dobićete ih u…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan Pavličić – agent za nekretnine