• nekretnine crna gora (3 of 14)
  • nekretnine crna gora (2 of 14)
  • nekretnine crna gora (6 of 14)
  • nekretnine crna gora (5 of 14)
  • nekretnine crna gora (7 of 14)
  • nekretnine crna gora (13 of 14)
  • nekretnine crna gora (8 of 14)
  • nekretnine crna gora (9 of 14)
  • nekretnine crna gora (12 of 14)
  • nekretnine crna gora (1 of 14)
  • nekretnine crna gora (14 of 14)
Izdaje se lux dvosoban stan u zgradi Sim grupe Preko Morače | Podgorica
Izdavanje 2,500€ - Stanovi
155 2 Bedrooms 3 Kupatila 2 Garaže 2020 Godina izgradnje

Izdaje se lux dvosoban stan u zgradi Sim grupe kod Capital Plaze 155m2

Lokacija

Stan se nalazi na najboljoj lokaciji u gradu, u samom redu gde su jedne od najskupljih zgrada u Podgorici. Zgrada je novije gradnje poseduje demit fasadu i ovo je jedna od najluksuznijih zgrada u gradu. U samoj okolini imate, banke, pošte, tržne centre, prodavnice, markete i slično. Zgrada poseduje garažu tako da uz cijenu stana imate i garažna mjesta. Ova lokacija je atraktivna po tome zato što ste do ostalih lokacija u gradu udaljeni na samo 5 minuta.

Enterijer i dizajn

Stan je luksuzno opremljen sa najboljim mogućim materijalom što se tiče stolarije, vrata, prozora. Sam po sebi stan ima ogromnu kvadraturu, a u pitanju je dvosoban stan 155m2 sa uračunatom terasom. Terasa ide čitavom dužinom stana i deo gde je terasa tu nemate zid već je sve u staklu. Stan ima veliki hodnik koji Vas sprovodi do ostalih prostorija, dnevni boravak je ogroman i ima dosta nameštaja tako da ćete uvek imate mesta gde da smestite goste. Takođe u dnevnoj sobi je ogroman smart televizor koji ima preko 100 inča. Trpezarijski deo je stavljen između dva zida tako da imate neki kutak za uživanje pri ručavanju. Kuhinja je opremljena u američkom stilu koja ima najnoviju tehnologiju i sve moguće uređaje koji su Vam potrebni.

Pored kuhinje imate ostavu za skladištenje dodatnih stvari koje nemate gde da odložite. Prva prostorija u koju Vas hodnik sprovodi jeste manji gostinjski wc, a naravno tu su i dvije spavaće sobe. Svaka spavaća soba ima svoje zasebno kupatilo sa ogromnim bračnim krevetima koji su izuzetno skupi i kvalitetni. Sobe poseduju izlaz na ogroman balkon sa prelepim pogledom na glavni Bulevar i Capital Plazu. Jedina razlika između ovih soba jeste što glavna soba ima i prostoriju koja je opremljena za garderober gde imate automatsku rasvetu kako priđete njoj. U svakoj sobi imate smart televizore koji su stavljeni da dok odmarate uživate u najnovijim filmovima i serijama.

Uslovi izdavanja

Ova luksuzna nekretnina, se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je ostaviti depozit pri samom rentiranju. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina i želite da je rentirate, naš stručni tim će se potruditi da Vam obezbedi najbolju moguću prezentaciju i dogovori sve sa vlasnikom ukoliko imate neke specijalne želje. Jednim klikom nas možete kontaktirati i već sutra pogledati ovu nekretninu.

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović – Administrator