• Trosoban Vezirov Most-8-2
  • Trosoban Vezirov Most-52
  • Trosoban Vezirov Most-642
  • Trosoban Vezirov Most-1
  • Trosoban Vezirov Most-8
  • Trosoban Vezirov Most-
Izdaje se lux trosoban stan kod Vezirovog mosta 106m2
Сердара Јола Пилетића, Podgorica, Podgorica Capital City, 80001, Montenegro
I Z D A T O 1,000€ - Stanovi
106 3 Bedrooms 2 Kupatila

Izdaje se lux trosoban stan kod Vezirovog mosta 106m2

Lokacija

Stan se nalazi kod Vezirovog mosta u novijoj zgradi i pruža se lijep pogled. Ovo je jedna od pogodnijih pozicija u gradu, ima lijep pogled na Moraču, blizu je brdo gorica, razni parkovi ispod Malog brda, zelenilo… Tu su i brojne druge pogodnosti poput blizine centra grada, supermarketi, restorani, apoteka, butici…

Enterijer i dizajn

Stan je opremljen novim stvarima i zaista je opremljen i sa najsitnijim detaljima zbog kojih ćete se osećati veoma prijatno. Ujedno u pitanju je trosoban stan koji pre svega ima veliki dnevni boravak sa predivnim nameštajem, plazma televizorom, izlazom na balkon … Tu je i trpezarijski sto sa stolicama kao i kuhinja koja ima sve kuhinsjke elemente i apsolutno sve kuhinjske uređaje. Moramo da napomenemo da stan poseduje veliki prostrani hodnik koji Vas sprovodi do spavaćih soba. Jedna od spavaćih soba ima veliki bračni krevet, orman, plazma televizor i izlaz na balkon sa prelepim pogledom. Druga soba je sa manjim krevetom i ormanom, a dok je treća soba prazna i oprema se po Vašoj želji. Stan ima jedno veliko kupatilo sa svim potrebnim stvarima, a ima i gostinjski wc koji je opremljen pravo za goste.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana, poželjno dugoročno na zahtjev vlasnika. Ukoliko Vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Mapa

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Ognjen Avramović – Administrator