Izdaje se Opremljen kancelarijski prostor u City Kvartu 142m2
City Kvart
I Z D A T O 2,150€ - Poslovni prostori
1421 Kupatilo

Izdaje se Opremljen kancelarijski prostor u City Kvartu 142m2

Lokacija

Ovaj lijepo uređen kancelarijski prostor nalazi se na jednoj od najpoželjnijih lokacija u gradu. City kvart je postao novi centar grada, prepun supermarketa, kafića, restorana, banaka, ordinacija, kancelarija. Na pet minuta se nalaze i dva velika tržna centra Delta City i City Mall.

Enterijer i dizajn

Ovaj poslovni prostor od 142m2 je u jednom nivou, ima kupatilo i dva ulaza. Ispred ima dosta parking mjesta. Prostor se izdaje namješten po cijeni od 2150EUR, dok je cijena mjesečne rente nenamještenog prostora 2000EUR.

Odlična lokacija za vašu knjigovodstvenu, turističku agenciju, arhitektonski biro, advokatsku kancelariju, fotokopirnicu. . za bilo koju poslovnu djelatnost.

Uslovi izdavanja

Uslovi izdavanja

Poslovni prostor se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Izdaje se Opremljen kancelarijski prostor u City Kvartu 142m2

  Izdaje se Opremljen kancelarijski prostor u City Kvartu 142m2 Lokacija Ovaj lijepo uređen kancelarijski…
  Saznaj više

  Contact

  Mapa

  Slične nekretnine

  Оставите одговор

  • sr
   • en