• Pisco Real Estate - Agencija za nekretnine Podgorica, Crna Gora-2
  • Pisco Real Estate - Agencija za nekretnine Podgorica, Crna Gora-3
  • Pisco Real Estate - Agencija za nekretnine Podgorica, Crna Gora-22
  • Pisco Real Estate - Agencija za nekretnine Podgorica, Crna Gora-4
  • Pisco Real Estate - Agencija za nekretnine Podgorica, Crna Gora-8
  • Pisco Real Estate - Agencija za nekretnine Podgorica, Crna Gora-21
Izdavanje stanova | Podgorica | Crna Gora
Miloja Pavlovića, Podgorica, Montenegro
I Z D A T O 230€ - Stanovi
A-01 50 1 Soba 1 Kupatilo 2017 Godina izgradnje

Izdavanje stanova Podgorica -Jednosoban stan Gornja Gorica

Lokacija i prilaz

Stan se nalazi u ulici Miloja Pavlovića u Gornjoj Gorici, Podgorica. Stan je na prvom spratu, a radi se o kući koja za ove dvije jedinice ima zaseban ulaz i stepenište, a tu je i parking odmah ispred kuće. Parking je popločan, zaštićen i ima dovoljno mjesta. Objekat je potpuno nov i neuseljavan.

 

Unutrašnjost

Stan je površine oko 50 m2. Potpuno je opremljen sa novim namještajem, novim kuhinjskim elementima kao i novim sanitarijama. Prostorije su veoma prostrane i funkcionalne. Ovaj prostor je opreman u modernom stilu, veselih i toplih tonova. Opremljeni su svom tehnikom za udoban život, a kablovska televizija je uračunata u cijenu. Inverter klima će ugrijati ili ohladiti prostorije po potrebi i smanjiti račune za utrošenu energiju. Televizor, police i ostalo je na raspolaganju.

Namještaj

u stanu je  “ Ikea „ veoma udoban i praktičan. Raspored prostorija je takav da se iz ulaznog hola dolazi do kupatila i dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, a u produžetku je spavaća soba sa velikim francuskim krevetom  i američkim plakarom. Soba ima izlaz na veliku, natkrivenu terasu koja muže dobro poslužiti za odmor. Popločana je kvalitetnom keramikom.

Kuhinja

je opremljena novim uredjajima i uklopljena u prostoriju tako da ostavlja dovoljno mjesta za dnevne aktivnosti. Tu je i sav potreban sitan inventar.

Naše mišljenje

Ovaj prostor će vam obezbijediti udoban život po maximalno korektnom odnosu cijena – kvalitet. Nijesmo mogli da nadjemo nijednu zamjerku ovom prostoru, jer su i vlasnici voljni da za eventualnu izmjenu ili korekciju u opremanju budu fleksibilni. Naša je topla preporuka, jer se ovaj nivo gostoprimstva i uslova ne nalazi svaki dan.Takodje napomenućemo da u cijenu rente dobijate gratis internet i tv program.

Pisco Real Estate - Agencija za nekretnine Podgorica, Crna Gora-Uslovi najma

Posao izdavanja i komunikacije sa potencijalnim klijentima je prepušten Pisco Real Estate agenciji za nekretnine koja će vam rado biti na usluzi i pružiti sve potrebne informacije.

Ako vam se svidja prezentacija koju mi radimo možete i vi svoju nekretninu oglasiti preko naše agencije

[maxbutton id=“19″ ]

Karakteristike

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović – Administrator