• Prodaja stanova Petrovac - Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac - Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac - Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac - Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac - Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac - Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac - Novogradnja
  • PProdaja stanova Petrovac - Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac - Novogradnja
Jednosoban stan 64m2 po Vašoj mjeri | Petrovac
[email protected]
Prodaja 95,970€ - Stanovi
64 1 Soba 1 Kupatilo 2020 Godina izgradnje

Jednosoban stan 64m2 – Novogradnja – Petrovac

Lokacija

prodaja stanova crna gora budva petrovacStan se nalazi u okviru prelijepog stambenog naselja u Petrovcu. Živopisan zaliv, okružen maslinicima i borovom šumom predstavlja idealnu lokaciju za ljude koji vole miran, ali i luksuzan život. Odaljen je od Budve na samo 17km, od Podgorice i aerodroma Podgorica 47km, a od tivatskog aerodroma 38km. Odaljen je samo 350m od mora, a sam centar grada je veoma blizu. U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, poslovni prostori, hoteli, a u samom gradu se može pronaći i besplatni parking. U Petrovcu se nalazi veliki broj istorijskih lokacija, kao i na samoj Rivijeri, prelijepe plaže, restorani i mjesta za zabavu.

Unutrašnjost

jednosoban stan u petrovcu budva novoProdaja stanova Petrovac - NovogradnjaStan je veličine 64m2 i prodaje se namješten sa modernim i kvalitetnim namještajem: velika dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom od 34m2, spavaćom sobom, hodnikom, kupatilom i terasom sa pogledom na planine i grad kao i na more. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Stambeni kompleks pruža sve za ugodan boravak tokom cijele godine. Stan je opremljen električnim bojlerom – nećete imati problema sa toplom vodom u bilo koje doba godine. Kompanija za upravljanje pruža kvalitetnu uslugu, nesmetan rad svih komunikacionih i inženjerskih sistema, kao i održavanje čistoće i reda u kompleksu. Za one koji žele postoje dodatne usluge koje će povećati udobnost vašeg života investitor osigurava sigurnost stanovnika i njihovih vozila. Svi stanovi su građeni po modernom dizajnu koristeći najsavremeniju tehnologiju i savremene materijale. Ovaj kompleks ispunjava najstrožije zahtjeve evropskih građevinskih standarda.

Naše mišljenje

Sigurnost, odličan vazduh, prekrasan pogled i blizina mora čine kompleks ugodnim mjestom za boravak i opuštanje. A što se tiče odnosa cijene i kvaliteta – ovo je jedna od najboljih ponuda u Crnoj Gori na koju smo do sada naišli u Petrovcu.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Jednosoban stan 64m2 po Vašoj mjeri | Petrovac

Jednosoban stan 64m2 - Novogradnja - Petrovac Lokacija Stan…
Saznaj više

Contact

Slične nekretnine

Оставите одговор