• Nekretnine Budva
  • Nekretnine Budva-2
  • Nekretnine Budva-3
  • Nekretnine Budva-4
  • Nekretnine Budva-5
  • Nekretnine Budva-6
  • Nekretnine Budva-7
Jednosoban stan – centar grada
P R O D A T O 118,800€ - Stanovi
54 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban stan u centru grada

Lokacija i unutrašnjost

jednosoban stan u centru budve spavaća sobaZgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji u blizini shopping centra TQ Plaza,  na samo 50m od mora. Blizina supermarketa i zelene pijace, kafea, restorana,plaže i Starog grada kao i svih važnih gradskih ustanova.  Stan ima odličan investicioni potencijal. Danas je Crna Gora jedna od zemalja sa najdinamičnijim razvojem, kandidat za stupanje u Evropsku Uniju, lider na Balkanu u stranim investicijama.  Stan je jednosoban od 54m2 kompletno opremljen sa svim urednim papirima. Tihi kutak u srcu grada. Zgrada se nalazi 5 minuta hoda od mora i 2 minuta od najvećeg tržnog centra u Budvi TQ Plaza. Pješačka udaljenost do prodavnica, kafića, restorana, šetnje. Sve što vam je potrebno za život nalazi se na pešačkoj udaljenosti.

Naše mišljenje

jednosoban stan u centru budve trpezarijaSvidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski korišćenim materijalima.  Takođe, lokacija je veoma primamljiva sa fenomenalnim pogledom. Stan se nalazu u samom srcu grada na samo 50m od mora. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene, i koje možete urediti po vašem ukusu. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Predstavnik Pisco Real Estate agencije će vam pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор

jednosoban stan u centru budve dnevna soba