• Pisco Real Estate-2
  • Pisco Real Estate-3
  • Pisco Real Estate-4
  • Pisco Real Estate-5
  • Pisco Real Estate-6
  • Pisco Real Estate
Jednosoban stan na dobroj lokaciji
Kralja Nikole, Podgorica, Montenegro
I Z D A T O 200€ Sniženo! - Stanovi
A-01 45 1 Soba 1 Kupatilo 2010 Godina izgradnje

Jednosoban stan na dobroj lokaciji

Lokacija stana

Stan se nalazi u ulici Kralja Nikole. To je ulica koja se pruža od srednje trgovinske škole ” Sergije Stanić ” prema Zabjelu. Veoma je prometna ulica, pa se lako dolazi do gradskog centra ali i prema drugim djelovima grada. Ova nekretnina se nalazi u novoj zgradi, jako kvalitetne izgradnje koja je primijetna čak i sa parkinga. Ima dovoljno parking mjesta koja su namijenjena za stanare. Nalazi se na prvom spratu, pa se ne treba koristiti lift. Ulaz u zgradu je obezbijedjen, čist i uredan. Skupština stanara funkcioniše u najboljem redu, pa stoga možete računati na redovno održavanje ulaza i sl. Stan gleda na na dvorišnu stranu a to je jugo – istok, što omogućuje da imate mir, jer ne gleda na ulicu. Zgrada je uradjena po svim standardima, ima odličnu izolaciju koja će vam umanjiti račune za struju.

 

NekretninaUnutrašnje prostorije

Unutrašnji prostor je veoma funkcionalan, stoga možemo reći da su sve prostorije komforne. Velika dnevna soba, prostrana spavaća a kupatilo je više nego dovoljno. Stan je namješten tradicionalo, sa kvalitetnim drvenim namještajem. Sve prostorije su prozračne sa puno svjetla. Stan posjeduje sve uredjaje koji su potrebni za duži boravak. Prostrana kuhinja je opremljena i čeka na Vas. Tu je i lijepa, prostrana terasa koja će biti pravo mjesto za odmor boravaka sa prijateljima. Sa obzirom da ne gleda na ulicu, nego naprotiv na zelenilo i naselje, možete računati na odličan kutak za odmor.

 

NekretninaUslovi izdavanja

Izdavnje je prepušteno agenciji za nekretnine Pisco Real Estate. Zainteresovanim zakupcimo ćemo rado pokazati stan u toku radnog vremena.Stan se izdaje na period od najmanje godinu dana, uz mjesečnu kiriju od 250e, uz plaćanje prve kirije i depozita koji je obavezan. Depozit se vraća umjesto zadnje kirije, i po izmirenim svim obavezama.

 

nekretninaNaše mišljenje

Naša je preporuka za sve one koji žele spoj udobnosti i dobre lokacije.

 

 

 

Mapa

Slične nekretnine

Оставите одговор