• Nekretnine-Budva
  • Nekretnine-Budva
  • Nekretnine-Budva
  • Nekretnine-Budva
  • Nekretnine-Budva
Jednosoban stan sa pogledom na more i Stari grad
P R O D A T O 320,000€ - Stanovi
72,47 2 Bedrooms 2 Kupatila

Jednosoban stan sa pogledom na more i Stari grad

Lokacija i unutrašnjost

prodaja stanova budva crna goraZgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji u blizini shopping centra TQ Plaza, u okviru velikog projekta Porto Budva. Blizina supermarketa i zelene pijace, kafea, restorana,plaže i Starog grada kao i svih važnih gradskih ustanova.  Apartmani imaju odličan investicioni potencijal, svakodnevno rentiranje , uključujući i ljetnju i zimsku sezonu Vam omogućava povrat investicije u iznosu od 10% na godišnjem nivou! Kupcima se pružaju usluge održavanja, čišćenja, upravljanja, iznajmljivanja i preprodaje. Danas je Crna Gora jedna od zemalja sa najdinamičnijim razvojem, kandidat za stupanje u Evropsku Uniju, lider na Balkanu u stranim investicijama.

prodaja stanova budva crna goraSobe: Spušteni plafoni, rasvjeta, tapete, podno grejanje, hrastov parket prve klase; Kupatilo: Sanitehnika: Villeroy&Boch (tuš kabina ili kada), mermer, prirodni granit firme «Travirtini », mozaične pločice od Murano stakla,firme «Valentino”, podno grejanje; Fasada: prirodni beli granit «Тravertini», troslojna panoramna stakla. Jednosoban apartman površine 60.55m2 + 11.92m2 terasa ( ukupno: 72,47m2 ). Svaki apartman ovog tipa se sastoji od dva povezana studio apartmana sa dva ulaza, dva kupatila, dvije zone za spavanje i dve terase. Svaki od stanova sa 1 spavaćom sobom može da se prepravi u 2 nezavisna studio apartmana, promene su uračunate u cenu!

Naše mišljenje

prodaja stanova budva crna goraSvidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski korišćenim materijala  i dizajnom. Takođe, lokacija je veoma primamljiva sa fenomenalnim pogledom. Stanovi se nalaze u samom srcu grada na samo 20m od mora u sklopu neverovatnog kompleksa Porto Budva. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Cene svih stanova uključuju uređenje enterijera premium klase po sistemu “ključ u ruke”! U odnosu koliko novca investirate u startu po potpisivanju ugovora, ostvarujete mogućnost većeg popusta i niže cijene!

Cijena stana:

50% po ugovoru, 50% na rate – 320.000 eura 
70% po ugovoru, 30% na rate – 311.621 eura
90% po ugovoru, 10% na rate – 304.374 eura

Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор

prodaja stanova budva crna gora