• Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
Jednosobni apartman u srcu Budve
Prodaja 175,000€ - Stanovi
49 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosobni apartman u srcu Budve (2 ista sa različitim cijenama)

Lokacija i unutrašnjost

prodaja jednosobnih namještenih stanova povoljnoZgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji u blizini shopping centra TQ Plaza. Blizina supermarketa i zelene pijace,kafea, restorana,plaže i Starog grada kao i svih važnih gradskih ustanova. Zgrada se sastoji od 10 stambenih spratova, u okviru koje se nalazi hotel. Apartmani imaju odlican investicioni potencijal, svakodnevno rentiranje , uključujući i ljetnju i zimsku sezonu Vam omogućava povrat investicije u iznosu od 10% na godišnjem nivou! Kupcima se pružaju usluge održavanja, čišćenja, upravljanja, iznajmljivanja i preprodaje.

prodaja jednosobnih stanova povoljnoUkupna površina: 5.660m2; Vrsta objekta: Stambena zgrada. Dizajnersko uređenje prostorija sadrži: Spuštene plafone, rasvjetu, zidne tapete, hrastov parket 1. klase. Kupatila sadrže: Villeroy & Boch, Italijanski Granit brenda „Travertini“, Mozaik pločice venecijanske firme „Valentino“, i podno grijanje. Izgradnja: Monolitna armirano-betonska konstrukcija, vanjski zidovi – cigla,dok su unutrasnji zidovi gradjeni korištenjem Itong blokova. Čitava zgrada zaštićena je hidroizolacijom! Okvir: Monolitni uzdužni i poprečni noseći zidovi, stubovi i disk monolitni betonski podovi. Vanjski premaz: Ventilacijske fasade od granita s Rockwool izolacijom Layd Buts. Stolarija: Aluminijumski profili od 15 cm i troslojna stop-sol stakla.

prodaja jednosobnih stanova povoljnoEnterijer: Spušteni plafoni i LED rasvjeta. Tehnički sustavi: sustav zaštite od požara radi zaštite pristupa zaštićenoj internetskoj i telefonskoj liniji, kablovskoj TV; Unutrašnje električne instalacije s električnim štitom, telefon, televizija, internet, video nadzor. 2 lifta nosivosti: 8 osoba, 630 kg. Apartman je ukupne površine 49 m2. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, jednog kupatila, dnevne sobe s kuhinjom i terase s pogledom na planinu i more. U cijenu stana uračunata je kompletna unutrašnja dekoracija i namještaj. Apartman se sastoji od: Dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, prostora za veš mašinu i bojlera, degažman, terase.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski korišćenim materijala za i dizajnom. Takođe, lokacja je veoma primamljiva sa fenomenalnim pogledom. Stanovi se nalaze u samom srcu grada na samo 20m od mora. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Cijene su 155000e i 175000e u zavisnosti od spratnosti. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Jednosobni apartman u srcu Budve

  Jednosobni apartman u srcu Budve (2 ista sa različitim cijenama) Lokacija i unutrašnjost
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор