• Kuća Konik Podgorica (1 of 2)
  • Kuća Konik Podgorica (2 of 2)
Kuća na početku Konika sa gradjevinskom dozvolom
Prodaja 60,000€ - Kuće
100 480

Lokacija

kućaKuća se nalazi na 750m od glavnog bulevara koji vodi kroz Stari Aerodrom. Ulica je mirna  i dovoljno široka za nesmetana saobraćaj.Kuća je prizemna sa placom od 480m2. Obilaskom ove nekretnine ustanovili smo da je objekat starije gradnje zapravo 1963 god. Ono što nam se posebno dopalo je da je objekat očuvan, i da se uz adekvatnu investiciju može doći do veoma lijeipog objekta. Neposredna blizina Starog Aerodroma čini ovu lokaciju veoma poželjnom. U osnovici objekat ima 100m2 koliko je i ucrtano u listu nepokretnosti. Dvorište je zaista lijepo i ima ga dovoljno, kako za parking automobila tako i za odmor. U blizini se nalazi dom zdravlja, pijaca, škola, a kao što smo kazali i veoma moderna urbana cjelina Starog Aerodroma.

Unutrašnjost

kućaSa obzirom na činjenicu da je ovaj objekat starogradnja, iznendila nas je unutrašnjost  bez vlage  i dobro stanje.Do prije par mjeseci su ovdje živjeli stanari.  Medjutim mi  vrijednost ove nekretnine vidimo u činjenici da se na ovom dijelu može graditi i veća spratnost od prizemlja, a da osnovica kuće ostane. Naravno tu bi bila potrebna odredjena armaturna ojačanja, ali  je teren veoma zahvalan za takve zahvate. Kuća posjeduje urednu dokumentaciju u vidu gradjevinske dozvole što je rijetkost.

Takodje ako ne želite veću spratnost, kuća se može adaptirati i napraviti u klasičnom mediteranskom stilu i to samo prizemlje. U svakom slučaju procjenjujemo da je potrebno oko 15000 eura  ulaganja da dobijete baš lijep kutak za život. Kuća je ogradjena sa svake strane. Sumirajući utiske oko ove nekretnine, došli smo do zaključka da ima odličan odnos cijane i kvaliteta, iz razloga što je prosječni kvadrat plac na ovom dijelu i do 130e/m2. Mogućnost dodatne gradnje olakšava činjenica posjedovanja dozvole, tako da bi uz odredjen zahtjev mogli dograditi veći objekat.

Uslovi prodaje

Pisco Real Estate je agenicija koja će vam prezentirati ovu nekretninu u svakom trenutku kada to poželite. Kontaktirajte nas ako želite još dodatnih informacija ili konsatlting na ovu temu.

Slične nekretnine