• Rafailovići
  • Rafailovići-2
  • Rafailovići
  • Rafailovići
  • Rafailovići
  • Rafailovići
  • Rafailovići
  • Rafailovići-Nekretnine
  • Rafailovići-Nekretnine
  • Rafailovići-Nekretnine
Luksuzan Penthouse u Rafailovićima
P R O D A T O 410,000€ - Stanovi
115 2 Bedrooms 2 Kupatila

Prodaje se namješten penthouse u Rafailovićima sa pogledom na more

Lokacija

luksuzan penthouse prodajaZgrada se nalazi u Rafailovićima nadomak Bečića. Ovde vlada neopisiva atmosfera mira i spokoja gdje je blaga mediteranska klima kombinovana sa svježim vazduhom koji dopire sa planina. Plaža u Rafailovićima je veoma prostrana, pješčana i šljunkovita stvorena za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. U blizini ima nekoliko marketa. Budva je udaljena 5-6km, a najbliži aerodrom se nalazi u Tivtu.

Unutrašnjost

luksuzan penthouse prodajaZgrada se nalazi pored restorana Porat. Stan zauzima čitav zadnji sprat i ima 2 ulaza. Završen je i naseljen pre 3 godine. Površina 115 m2, prema popisu nekretnina 98m2, panoramski pogled na more. Sastoji se od hodnika, kuhinje, trpezarije sa terasom, velikog dnevnog boravka, dvije spavaće sobe i dva kupatila (jedno ima kupatilo i tuš kabinu). Ako je potrebno, možete odvojiti jednu spavaću sobu sa kupatilom i odvojenim ulazom u apartman za goste. Penthouse je opremljen klima uređajem, podnim grijanjem u kupatilima, grejačima, sigurnosnim roletnama. Završna obrada – mermer, kamen, prirodno drvo. Prodaje se sa namještajem i aparatima, namještaj po narudžbi u Italiji, bijelo obojeni hrast, lagani klasici. Kuća za održavanje, uključeno – neograničen internet, TV, servis lifta, čišćenje ulaza, zelena bašta na ulazu, sva tehnička pitanja. Za zajedničku upotrebu postoje 2 sobe i zadnja platforma za bicikle i kolica. Zgrada je uknjižena.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji način je dizajniran stan, kompleks i ambijent oko kompleksa sa puno zelenila i plaža, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunskim i kvalitetnim materijalima prema modernim standardima. Stan ima fenomenalan pogled na more. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta. Spremni smo da razgovaramo o svim uslovima plaćanja, uslovima i ceni.

Slične nekretnine

Оставите одговор

luksuzan penthouse prodaja