• Jednosoban City kvart Biljana (4 of 9)
  • Jednosoban City kvart Biljana (2 of 9)
  • Jednosoban City kvart Biljana (1 of 9)
  • Jednosoban City kvart Biljana (9 of 9)
  • Jednosoban City kvart Biljana (8 of 9)
  • Jednosoban City kvart Biljana (7 of 9)
  • Jednosoban City kvart Biljana (6 of 9)
  • Jednosoban City kvart Biljana (3 of 9)
  • Jednosoban City kvart Biljana (5 of 9)
Na prodaju Namješten jednosoban stan u City Kvartu 51m2
Студентска, Крушевац, Podgorica, Podgorica Capital City, 81103, Montenegro
P R O D A T O 105,000€ - Stanovi
51 1 Soba 1 Kupatilo

Na prodaju Namješten jednosoban stan u City Kvartu 51m2

Lokacija

Stan se nalazi na veoma traženoj lokaciji u Podgorici – u City Kvarty. U pitanju je zgrada novije gradnje, jako dobro izolovana demit fasadom. City kvart je popularno podgoričko naselje, prepuno kafića, restorana, supermarketa, poslovnih prostora, kancelarija, ordinacija, butika. . Na pet minuta su dva tržna centra, a na 10-15min. skoro svi fakulteti. Ispred ima parking koji se ne plaća, kao i mnogo podzemnih garaža. Zgrada ima interfon i lift i redovno se održava.

Enterijer i dizajn

Sa ukusom uređen, ovaj jednosoban stan od 51m2 predstavlja pravi mali topli kutak i divno mjesto za svakodnevni boravak. Iz hodnika sa ugradnim plakarom ulazi se u prostran dnevni boravak upotpunjen je garniturom kao i komodom sa TV-om. U produžetku je mala trpezarija sa stolom i četiri stolice kao i kuhinja sa svim neophodnim kuhinjskim elementima i ugradnim uređajima. U spavaćoj sobi je francuski ležaj i veliki garderober. Kupatilo je takođe opremljeno, ima tuš kabinu i veš mašinu. Stan je klimatizovan i izlazi na jednu terasu. Orijentisan je južno i ima pogled na dvorišnu stranu, što je velika prednost jer je stan zaštićen od izduvnih gasova automobila koji neprestano prolaze.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu, za više informacija možete nas kontaktirati i mi ćemo se potruditi da Vam prezentujemo nekretninu na najbolji način.

Agent Milan Pavličić – agent za nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan  Pavličić Milan je veoma ekspeditivan, predusretljiv i precizan i neće gubiti vaše vrijeme. Zatražite sve informacije i dobićete ih u…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...
Mapa

Slične nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan Pavličić – agent za nekretnine