• Dvosoban Cijevna Ljubovic (7 of 7)
  • Dvosoban Cijevna Ljubovic (2 of 7)
  • Dvosoban Cijevna Ljubovic (1 of 7)
  • Dvosoban Cijevna Ljubovic (3 of 7)
  • Dvosoban Cijevna Ljubovic (5 of 7)
  • Dvosoban Cijevna Ljubovic (6 of 7)
  • Dvosoban Cijevna Ljubovic (4 of 7)
Na prodaju nov dvosoban stan ispod Ljubovića + garažno mjesto
Радосава Бурића, Забјело, Podgorica, Podgorica Capital City, 81106, Montenegro
P R O D A T O 115,000€ - Stanovi
62 2 Bedrooms 1 Kupatilo 1 Garaža

Na prodaju nov dvosoban stan ispod Ljubovića + garažno mjesto

Lokacija

Stan se nalazi u zgradi Cijevna komerc ispod Ljubovića. U pitanju je tek useljena stambena zgrada, sa liftom i lijepom unutrašnjošću. Ulaz je uredan i održava se redovno.  U blizini su dva marketa, kafić, niže niz ulicu pekara. Do centra grada potrebno je tek nekoliko minuta autom. Zgrada posjeduje i dvoetažne garaže koje se zatvaraju velikim rolo vratima uz pomoć automatskog ključa. U sklopu cijene uključeno je i jedno garažno mjesto.

Enterijer i dizajn

Stan je dvosoban, površine 62m2. U pitanju je nov i neuseljavan stan, odlične spratnosti. Dnevni boravak je veoma prostran, i sa dosta prirodne svijetlosti. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliki balkon koji je u prijepodnevnim satima veoma osunčan i pravo je mjesto za uživanje. U sklopu dnevnog boravka je i trpezarijski dio, a u nastavku i prostor za kuhinju. Dnevni boravak je klimatizovan. U jednu spavaću sobu ulazi se iz hodnika i ta spavaća soba ima izlaz na balkon dok se u drugu spavaću sobu ulazi iz dnevnog boravka. Ta spavaća soba je nepravilnog oblika ali veoma funkcionalna i pogodna za bračni krevet i orman. Kupatilo je komforno, sa velikom kadom, finom keramikom i sanitarijama.

Stan je urađen od finih i kvalitetnih materijala, podovi su pokriveni lijepim laminatom svijetle nijanse, keramika u kuhinji je takođe nježnih tonova. Ulazna vrata su blindirana.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Ukoliko Vam se svidjela ova ponuda kontaktirajte nas za više informacija. 

Agent Milan Pavličić – agent za nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan  Pavličić Milan je veoma ekspeditivan, predusretljiv i precizan i neće gubiti vaše vrijeme. Zatražite sve informacije i dobićete ih u…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...
Mapa

Slične nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan Pavličić – agent za nekretnine