NA PRODAJU Plac u Dajbabama 500m2
Dajbabe
P R O D A T O 29,000€ - Placevi
500

NA PRODAJU Plac u Dajbabama 500m2

Lokacija

U pitanju je plac od 500m2 na jako dobroj lokaciji u Podgorici – u Dajbabama, jer je nova zaobilaznica uradjena, te se do centra dolazi za 15-20 minuta! Veoma miran i lijep dio grada, udaljen od gradske buke i automobila, a nadomak grada.

Na placu je ucrtana kuća, koja je sad srušena te budući vlasnik može bez problema da izgradi novu kuću – postoji građevinska dozvola. Takođe, na placu postoji i bunar, a dovedena je i struja.

Naše mišljenje

Ukoliko vam je želja da živite malo izvan strogog gradskog jezgra Podgorice, ali ne mnogo daleko, ovo je idealna prilika. Inače, u Dajbabama je jako teško naći ovakvu kvadraturu placa, uglavnom su to mnogo veće parcele, te da smo na vašem mjestu, mi se ne bismo razmišljali.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent NA PRODAJU Plac u Dajbabama 500m2

NA PRODAJU Plac u Dajbabama 500m2 Lokacija U pitanju je plac od 500m2 na jako dobroj lokaciji u Podgorici - u Dajbabama,…
Saznaj više

Contact

Mapa

Slične nekretnine

Оставите одговор