• Prodaja stanova Petrovac-Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac-Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac-Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac-Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac-Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac-Novogradnja
  • Izdajemo jednosoban stan kod Amfore | Podgorica
Novi namješten stan u Petrovcu
piscorealestate@gmail.com
P R O D A T O 113,400€ - Stanovi
93 2 Bedrooms 2 Kupatila 2020 Godina izgradnje

Dvosoban stan 93m2 sa prelijepim pogledom na planine i grad

Lokacija

dvosoban namješten stan petrovac povoljna cijenaStan se nalazi u okviru prelijepog stambenog naselja u Petrovcu. Živopisan zaliv, okružen maslinicima i borovom šumom predstavlja idealnu lokaciju za ljude koji vole miran, ali i luksuzan život. Odaljen je od Budve na samo 17km, od Podgorice i aerodroma Podgorica 47km, a od tivatskog aerodroma 38km. Odaljen je samo 350m od mora, a sam centar grada je veoma blizu. U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, poslovni prostori, hoteli, a u samom gradu se može pronaći i besplatni parking. U Petrovcu se nalazi veliki broj istorijskih lokacija, kao i na samoj Rivijeri, prelijepe plaže, restorani i mjesta za zabavu.

Unutrašnjost

novogradnja petrovac budva prodaja stanovaStan je veličine 93m2 i prodaje se namješten sa modernim i kvalitetnim namještajem: velika dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom od 30m2, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, hodnikom, i balkonom od 25m2 sa pogledom na planine i grad. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Stambeni kompleks pruža sve za ugodan boravak tokom cijele godine. Stan je opremljen električnim bojlerom – nećete imati problema sa toplom vodom u bilo koje doba godine. Kompanija za upravljanje pruža kvalitetnu uslugu, nesmetan rad svih komunikacionih i inženjerskih sistema, kao i održavanje čistoće i reda u kompleksu. Za one koji žele postoje dodatne usluge koje će povećati udobnost vašeg života investitor osigurava sigurnost stanovnika i njihovih vozila. Svi stanovi su građeni po modernom dizajnu koristeći najsavremeniju tehnologiju i savremene materijale. Ovaj kompleks ispunjava najstrožije zahtjeve evropskih građevinskih standarda.

Naše mišljenje

Sigurnost, odličan vazduh, prekrasan pogled i blizina mora čine kompleks ugodnim mjestom za boravak i opuštanje. A što se tiče odnosa cijene i kvaliteta – ovo je jedna od najboljih ponuda u Crnoj Gori na koju smo do sada naišli u Petrovcu.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор

dvosoban stan budva prodaja petrovac nekretnine