• jednosoban stan u city kvartu kod MAchiatta-4
  • jednosoban stan u city kvartu kod MAchiatta
  • jednosoban stan u city kvartu kod MAchiatta-5
  • jednosoban stan u city kvartu kod MAchiatta-2
  • jednosoban stan u city kvartu kod MAchiatta-3
Odlično opremljen jednosoban stan u City kvartu 50m2 za izdavanje
Студентска, Крушевац, Подгорица, Главни град Подгорица, 810000, Црна Гора
I Z D A T O, Izdavanje 370€ - Stanovi
50 1 Soba 1 Kupatilo

Odlično opremljen jednosoban stan u City kvartu 50m2 za izdavanje

Lokacija

Stan se nalazi u City kvartu, kod kafića Machiatto. Ovo je jako atraktivna lokacija u Podgorici, te u ovom kvartu možete iznajmiti ili kupiti samo lijepe stanove. Kvart je pun kafića, restorana, prodavnica, butika, dječijih školica, poslovnih prostora, kancelarija itd. Preko puta su i dva tržna centra, a na pet minuta skoro svi fakulteti i Tološka šuma sa sportskim terenima.

Enterijer i dizajn

U pitanju je jednosoban stan od 50m2, koji je namješten kvalitetnim namještajem renomiranih proizvođača. Kompletan stan je prostran i prozračan, dnevni boravak upotpunjen ugaonom garniturom, u produžeku je trpezarija kao i u potpunosti opremljena kuhinja svim neophodnim elementima i uređajima. U spavaćoj sobi je veliki francuski ležaj i ormar. U kupatilu je kada, veš mašina i dosta polica. Stan je klimatizovan i izlazi na jednu terasu. Zgrada ima lift i interfon a ispred ima parkinga.

Uslovi izdavanja

Stan je slobodan od 1.12. 2021. Izdaje se na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je ostaviti depozit u visini mesečne kirije pri rentiranju. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Mapa

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović – Administrator