• Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
Penthouse 140m2 sa đakuzi bazenom
Prodaja 650,000€ - Stanovi
140 2 Bedrooms 2 Kupatila

Penthouse 140m2 u centru grada sa đakuzi bazenom

Lokacija i unutrašnjost

novogradnja penthouse budva luksuzZgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji u blizini shopping centra TQ Plaza. Blizina supermarketa i zelene pijace,kafea, restorana,plaže i Starog grada kao i svih važnih gradskih ustanova. Zgrada se sastoji od 10 stambenih spratova, u okviru koje se nalazi hotel. Apartmani imaju odlican investicioni potencijal, svakodnevno rentiranje , uključujući i ljetnju i zimsku sezonu Vam omogućava povrat investicije u iznosu od 10% na godišnjem nivou! Kupcima se pružaju usluge održavanja, čišćenja, upravljanja, iznajmljivanja i preprodaje. Ukupna površina: 5.660m2; Vrsta objekta: Stambena zgrada.

novogradnja penthouse budva luksuzDizajnersko uređenje prostorija sadrži: Spuštene plafone, rasvjetu, zidne tapete, hrastov parket 1. klase. Kupatila sadrže: Villeroy & Boch, Italijanski Granit brenda „Travertini“, Mozaik pločice venecijanske firme „Valentino“, i podno grijanje. Izgradnja: Monolitna armirano-betonska konstrukcija, vanjski zidovi – cigla,dok su unutrasnji zidovi gradjeni korištenjem Itong blokova. Čitava zgrada zaštićena je hidroizolacijom! Okvir: Monolitni uzdužni i poprečni noseći zidovi, stubovi i disk monolitni betonski podovi. Vanjski premaz: Ventilacijske fasade od granita s Rockwool izolacijom Layd Buts. Stolarija: Aluminijumski profili od 15 cm i troslojna stop-sol stakla.

novogradnja penthouse budva luksuzEnterijer: Spušteni plafoni i LED rasvjeta. Tehnički sustavi: sustav zaštite od požara radi zaštite pristupa zaštićenoj internetskoj i telefonskoj liniji, kablovskoj TV; Unutrašnje električne instalacije s električnim štitom, telefon, televizija, internet, video nadzor. 2 lifta nosivosti: 8 osoba, 630 kg. Apartman je ukupne površine 140m2. U cijenu stana uračunata je kompletna unutrašnja dekoracija i namještaj. Raspored i sadržaji: balkon, garaža, uređeni dizajn, vlastiti ulaz, terasa. Oprema: Internet, klima uređaj, kablovska TV, ventilacije,namještaj i tehnika. U ovom stanu je ugrađen i đakuzi bazen na velikoj terasi.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski korišćenim materijala za i dizajnom. Takođe, lokacja je veoma primamljiva sa fenomenalnim pogledom. Stanovi se nalaze u samom srcu grada na samo 20m od mora. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Penthouse 140m2 sa đakuzi bazenom

  Penthouse 140m2 u centru grada sa đakuzi bazenom Lokacija i unutrašnjost
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор