Plac idealan za vinograd ili maslinjak | Prodaja Placeva Podgorica
P R O D A T O 85,000€ - Placevi
18891

Plac idealan za vinograd ili maslinjak

Lokacija

Plac se nalazi u mjestu Dubrave, blizu Golubovaca. Takodje u blizini se nalazi i veliki vinograd „Plantaže“ koji je predstavljen kao najveći u Evropi u jednom komadu i koji daje svetski poznata vina. Prilalzni putevi su asfaltni  a površina placa je ravna i nije plavna ili sa nekim drugim nedostatkom.

Zemljište i namjena

zemlja na prodajuOva parcela koja se glavnim dijelom prostire na preko 13,000 kvadrata sa još dodatno 5000 kvadrata koje su u manjim parcelama ali se graniče sa glavnim placom. Stoga možemo smatrati da se radi o jednom parceli i kao takva bi se mogla privoditi njenoj budućoj namjeni. Ova zemlja po kvalitetu je idelna za vinograd ili maslinjak jer je kombinacija šljunka i zemlje. To znači da se radi o dobro drenažnom zemljištu, sa puno minerala koji bi presudno uticali na kvalitet vina ili maslinovog ulja. Naša agencija je posjetila plac, to uobičajeno radimo, jer svaka nekretnina koju oglašavamo ako je izvodljivo bude ozbiljno uzeta i prostudirana. Izvrši se procjena, vidi potencijalna namjena zemljišta kako bi na najbolji način i valorizovali istu.

Kod ove nekretnine nemamo dilemo. Kvalitet i pozicija zemljišta su multifunkcionalne, prilazi su odlični, drenažno zemljište, sunca u izobilju. Takodje na placu se nalazi i bunar sa vodonapajanjem koji bi se trebao malo rekonstruisati ali je u funkciji. Inače na ovom potezu se voda može naći na svega 20m. Takodje smo se uvjerili da je svojina čista sa urednim papirima koji su nam stavljeni na uvid pa vam istu možemo preporučiti. Takodje na placu se nalazi ucrtan objekat koji je djelimično napravljen od 26m2. Taj objekat bi se mogao koristiti kao ostava za alat ili neku drugu namjenu. Što se tiče cijene, tvrdimo da se ova nekretnina nudi po nižoj cijeni od tržišne, pa ovo smatramo kao dobra prilika za potencijalne investitore. Ako smatrate da ovo nije dovoljno od informacija slobodno nam se obratite.[maxbutton id=“8″ ]

 

Slične nekretnine