Plac pogodan za etno selo – Opasanica Verusa
P R O D A T O 1€ - Placevi
6081m2

Lokacija placa – Opasanica Verusa, Crna Gora

placOvaj plac  ima jako dobru lokaciju a prostire se u jednom komadu na 6081m2. Atraktivnost ovog placa je jos veca narocito sada kada se zna da ce novi auto put proci u neposrednoj blizini. Ovaj kraj je inace poznata vazdusna banja koja se nalazi na 1160mnm. Potrudili smo se da pogledamo sto je prostornim planom predvidjeno na ovom dijelu pa drzavna studija kaze da je ovo podrucje idelno za katune.

Narocito tome ide u prilog cinjenica da pored placa prolazi i rijeka Opasanica, sto jos vise daje na atraktivnosti i znacaju.  Katuni su tradicionalne kućice planinskih naselja za goste koji traže ekološki očuvanu prirodu i aktivan odmor, uglavnom parovi bez djece ili manje grupe. Kategorije 3+/4 internacionalne zvjezdice. Katun sadrži 1-2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinjicu, kupatilo i vanjsku terasu. Gosti su orijentisani prema otvorenom prostoru, prirodi i sadržajima katunskog naselja. Jedinice se ne prodaju i isključivo se komercijalno koriste.

Blizina poznatog skijaskog centra Kolasin 1450 kao i glavnog grada Podgorice će ovo mjesto u skoroj buducnosti preporuciti za investitore koji zele povrat investicije sa malim rizikom. Teren ovog placa je ravan tako da ne bi iziskivao velike troskove za pripremu gradnje.

Uslovi prodaje

Plac se prodaje u cjelosti i za gotovinu. Uvidom u vlasnicku dokumentaciju smo se uvjerili da su svi papiri čisti i da nema prepreka ako se odlucite da investirate u ovu sigurno dobru nekretninu.Ako zelite vise informacija kontaktirajte nas[maxbutton id=”8″ ]  a ako i vi mozda zelite objaviti nekretninu preko nase agencije ucinite to na veoma jednostavan nacin [maxbutton id=”1″ ]

 

Slične nekretnine

  • sr
    • en