Plac Tološi 2556m2 pogodan za stanovanje i privredu
Prodaja, Kompenzacija 75€ - Placevi
2556

Plac Tološi 2556m2 pogodan za stanovanje i privredu

placPlac se nalazi na potezu Tološkog naselja i predstavlja jedan dio koji nije previše naseljen. Okruženje su kuće a od skoro počinju da se grade i manje zgrade. Plac je u jednom komadu, ali postoji i mogućnost diobe. Kategorisan je kao poljoprivredno zemljište, i po urbanističkim planovima predvidjen je za nisku stanogradnju ili za magacinske prostore ili neku privrednu djelatnost.

Inače zemlja je ovdje veoma plodna. Zemljište je prve kategorije, optimalne vlažnosti, vodopropusno, tako da ne može doći do plavljenja. Po planskim dokumentima, u blizini je predvidjena moderna saobraćajnica, sa dvije trake i trotoranim površinama, a koja bi se povezala sa glavnim bulevarom prema Marezi.

Naše mišljenje: Plac je na dobroj lokaciji  i po fer cijeni, ali predlažemo da se dokupi još jedan plac koji se nalazi pored a koji ima oko 1700m2 da bi se dobila parcela oblika pogodnog za namjene koje smo naveli. 

Uslovi prodaje

Plac se nudi za keš, ali postoji i mogućnost kompezacije u jednom dijelu za stan ili slično. Za pojašnjenje i mogućnosti gradnje pozovite za više informacija. Ako i vi imate sličnu nekretninu, ponudite nam a mi ćemo se postarati da je prezentujemo na pravi način.

[wpforms id=”1828″]

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

Prihvatam kolačiće *

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

  • sr
    • en

Ognjen Avramović – Administrator