• Prodaja Parcele Reževići
  • Prodaja Parcele Reževići-2
  • Prodaja Parcele Reževići-3
  • Prodaja Parcele Reževići-4
  • Prodaja Parcele Reževići-5
Plac u Reževićima
P R O D A T O 814,000€  
2200

Prodaja zemlje u Reževićima

Lokacija

Parcela se nalazi na prvoj liniji (na samoj litici) i urbanizovana je. Svi papiri su sređeni, potrebna je samo građevinska dozvola. Parcela je površine 2200m2. Na placu je moguće uraditi turistički objekat kvadrature 980m2 ili dva manja objekta. Plac se može preparcelisovati u dvije manje parcele. Cijena kompletnog placa je 370e/m2 tj. ukupno 814000e. Ako se radi parcelisanje u dvije manje parcele onda bi svaka koštala po 440000e.  Ovde vlada neopisiva atmosfera mira i spokoja gdje je blaga mediteranska klima kombinovana sa svježim vazduhom koji dopire sa planina. Plaža u je veoma prostrana, pješčana i šljunkovita stvorena za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. U blizini ima nekoliko marketa. Budva je udaljena 10km, a najbliži aerodrom se nalazi u Tivtu. Međutim, u blizini je i podgorički aerodrom. Panoramski pogled na more je zagarantovan i ne može se zatvoriti.

Naše mišljenje

Parcela se nalazi u Reževićima, na prelijepom mjestu sa pogledom na more. Ukoliko volite mirno mjesto okruženo zelenilom ovo mjesto je prava investicija za Vas! Reževići predstavljaju odličnu lokaciju koja se nalazi u blizini Budve sa jedne strane, a sa druge strane su Sutomore i Bar, takođe veoma blizu. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор